Kuyumcu hırsızlarını güvenlik kamerası ele verdi

Kuyumcu hırsızlarını güvenlik kamerası ele verdi

Bornova'da bir kuyumcuya girip müşteri numarası yapan 3 kadın hırsız, güvenlik kameralarına yakalandı.

11 Ağustos günü Bornova Çamdibi Mahallesi'nde meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre, F.K.'nin sahibi olduğu kuyumcuya müşteri gibi girip yüzük almak istediklerini söyleyen 3 kadın, modellere bakarak iş yeri çalışanını oyaladı. Kadınların kuyumcudan çıkması üzerine tablada yüzük ve bazı takıların yerinde olmadığını fark eden F.K., güvenlik kameralarını inceledi. Görüntülerde 2 kadının iş yeri çalışanını oyalarken diğer şüphelinin hırsızlık yaptığını gördü ve durumu polise haber verdi.

aw694775-01-1.jpg

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekiplerinin çalışması sonucu şüphelilerin adreslerini ve kimliklerini belirlendi ve C.S. (29), G.A. (22) ve N.K. (53) ile otomobilin sürücüsü M.A'yı operasyonla gözaltına aldı. Adreslerde yapılan aramada, iş yerinden çalınan takılar ele geçirildi.

3 kadın tutuklandı

İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen şüphelilerin, hırsızlık suçundan çok sayıda suç kaydı olduğu belirlendi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3 kadın, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, otomobil sürücüsü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

aw694775-02.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.