Kuzey Ege’nin “Lezzet Trendi” Olmaya Devam Ediyor

Kuzey Ege’nin “Lezzet Trendi” Olmaya Devam Ediyor

Dikili Belediyesi Sosyal Tesisleri, Ege ve Akdeniz mutfağının karakteri taşıyan ızgara et, balık çeşitleri ve deniz ürünlerinden oluşan menüsüyle Kuzey Ege’nin “lezzet trendi” olmaya devam ediyor.

İzmir’in Dikili ilçesinde deniz manzaralı, doğayla iç içe mistik atmosferde hizmet veren ve Kuzey Ege’nin en iyi alternatif lezzet duraklarından biri olan Dikili Belediyesi Sosyal Tesisleri Restoranı, keyif dolu anların buluşma noktası olmayı sürdürüyor.

 

Kaliteli Lezzetler Ucuz Fiyata

 

Muhteşem deniz manzarası eşliğinde güler yüzlü hizmet anlayışı, çam ve zeytin ağaçlarının oluşturduğu mistik atmosferde duayen aşçılarca hazırlanan Ege mutfağının en güzel lezzetlerinin görücüye çıktığı Dikili Belediyesi Sosyal Tesisleri Restoranı, haftanın yedi günü sabahın erken saatlerinden gece yarısına kadar konuklarına unutulmaz bir lezzet deneyimi sunuyor. CHP'li Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun'un talimatı ile Dikili Belediyesi'nin öz kaynaklarıyla 2015 yılının Eylül ayında kente kazandırılan tesisler, açıldığı günden bu yana sürdürdüğü mükemmeli yakalama hedefiyle bölgede fark yaratıp, kaliteli lezzetleri en uygun fiyat ile sunmaya da öncü olmaya devam ediyor.  

 

Dar Gelirli Ailelere Yardım Eli

 

Ege ve Akdeniz mutfağının karakteri taşıyan ızgara et, balık çeşitleri ve deniz ürünlerinden oluşan lezzetlerin yanı sıra yörede yetişen zeytinlerden elde edilen zeytinyağı ile yapılan yöreye özgü meze çeşitleri de konuklara muhteşem lezzet yolculuğunun kapılarını aralıyor. Son teknolojilerle donatılmış mutfağı ile Kuzey Ege’nin en kapsamlı restoranına sahip tesislerde ayrıca her sabah konuklara sunulan serpme kahvaltı menüsü de büyük ilgi örüyor. Tüm bunların yanı sıra açıldığı ilk günden bu yana çok önemli bir misyonu da başarıyla icra eden tesisler ilçe sınırlarında yaşayan dar gelirli, yoksul ve yardıma muhtaç ailelere de yardım elini uzatarak, restoran mutfağında hazırlanan 3 ayrı çeşitten oluşan tabldot yemeği, haftanın her günü ihtiyaç sahiplerinin sofralarına ulaştırılıyor.

 

“Dikili İçin Özel Bir Tesis”

 

Dikili Belediyesi’ne ait sosyal tesislerin çok kısa sürede önemli bir başarı yakaladığını dile getiren Dikili Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdür Vekili Özgür Tunçay, sürdürdükleri planlı çalışma anlayışı ile Dikili Belediyesi Sosyal Tesisleri Restoranı’nın doyumsuz lezzetlerin yanı sıra, kaliteli hizmetin vazgeçilmez adresi olduğunu söyledi. 

 

Tunçay açıklamasının devamında şu görüşleri dile getirdi:

 

“Çam ağaçları ile zeytin ağaçlarının mistik atmosferinde muhteşem deniz ve Midilli Adası manzarasında nezih bir ortamımız var. Kaliteliden, hijyenden ödün vermeyen çalışma anlayışına ve zengin bir menüye sahibiz. Personellerimiz de işini severek, profesyonelce yapıyor. Fiyatlarımızın da her bütçeye uygun olması restoranımıza ilgiyi daha da arttırıyor. Kısacası sosyal tesislerimiz, müşteri memnuniyeti odaklı felsefesiyle; lezzetin ve sevginin mükemmel bir buluşma noktasıdır. Tüm halkımızı Gazipaşa Mahallesi’nde bulunan bu güzel tesislerimizde lezzet ve sevgi ile doyasıya buluşmaya davet ediyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.