L'Accessoire'dan Bayanlara Özel Tasarımlar

L'Accessoire'dan Bayanlara Özel Tasarımlar

2016 yılında kurulan L'Accessoire, Göztepedeki mağazasında bayanlara yönelik, aksesuvar ve takı modelleriyle ilgi görüyor.

Uzun yıllar iş dünyasında farklı firmalarda çalıştıktan sonra kendi işini yapmaya karar verdiğini söyleyen işletme kurucusu Göksel Salcı, dünya kalitesindeki ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunduğunu belirtti.

Aksesuvar sektörüne girmeden önce ciddi bir piyasa araştırması gerçekleştirdiğini ifade eden Salcı, “Başta çanta olmak üzere, kolye, yüzük, küpe, halhal, bileklik gibi gümüş takı modellerimiz beğeniliyor. Bunun yanı sıra güneş gözlüğü, saat, kemer ve cüzdan modellerinin de tek çatı altında satışını yapıyoruz. İleride patenti bize ait olan ve kendi markamızı taşıyan ürünlerin de satışını gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

L'Accessoire olarak Facebook ve Instagram gibi sosyal medya mecraları üzerinden de satış yaptıklarını dile getiren Salcı, İzmir dışından da sipariş aldıklarını söyledi.

Farklı şubelerle sektördeki büyümelerini sürdüreceklerini kaydeden Salcı, yeni sezona ve mevsime uygun ürünlerin de satışını yapacaklarını sözlerine ekledi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.