Lansinoh ödülden ödüle koşuyor

Lansinoh ödülden ödüle koşuyor

Great Place to Work'ün ev sahipliği yaptığı prestijli ödül töreninde 2023 Avrupa’nın En İyi İşverenleri listesinde beşincilik ödülü Lansinoh’un oldu.

Annelerin yakından tanıdığı, anne bebek ürünleri kategorisinin öncü markalarından Lansinoh, Great PlaceTo Work Enstitüsünün düzenlediği “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2023” listesine birincilikten giriş yapmıştı. Geçtiğimiz 2022 yılında da Türkiye’nin en iyi işverenleri listesinde ilk sırada olan Lansinoh, üst üste iki yıl ödüle layık görüldü. Türkiye’deki bu başarının ardından Lansinoh, Avrupa’da 1 milyondan fazla çalışanın işyerindeki deneyimleri hakkında yapılan anketin ardından seçilen 150 kuruluş içerisinde 5.ci oldu. Anket sonuçları toplamda Avrupa çapında 2,6 milyondan fazla çalışanın iş deneyimlerini temsil ediyor. Şirketler, ulusal En İyi İşyerleri listelerinde yerel ödüller için seçildikten sonra listeye alınmaya karar veriliyor. Bu takdir, çalışanların güven, yenilikçilik, şirket değerleri ve liderlik deneyimlerini değerlendiren gizli anket verilerine dayanıyor. Şirketler ayrıca, kim olursa olsun veya ne yaparlarsa yapsınlar tüm çalışanların memnuniyetle karşılandığı ve kutlandığı bir işyeri deneyimi yaratmada ne kadar başarılı olduklarına göre de değerlendiriliyor.

barbaros-karadagdilsad-gulay-karadagcagla-baskayamurat-sener-2.jpg

Greatplacetowork Enstitüsü tarafından düzenlenen “Kadınlar için en iyi iş yeri” ve “Y kuşağı çalışanlar için en iyi işyeri” listelerinde 100-249 çalışan sayısı kategorisinde birinci olan Lansinoh, “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2023” listesinde de sıralamanın en üstündeki yerini korudu. Greatplacetowork Enstitüsü’nün, global çapta kabul gören ve çalışanların kurum kültürü hakkındaki deneyimlerine ışık tutan Trust Index çalışan anketi, Culture Brief ve Culture Audit sonuçları ışığında Lansinoh, yüksek güven kültürüne sahip bir iş yeri olduğunu ortaya koydu. Şirket liderlerinin güvenilirliğine, çalışanlara duydukları saygı ve uygulamalarındaki hakkaniyete, liderlerin bu yaklaşımlarının gurur ve takım ruhu boyutlarına olan etkisinin ölçüldüğü bu değerlendirmelerde, Lansinoh pandemi ve sonrasındaki zorlu süreçten güvenle çıktığını kanıtladı.

“Great PlacetoWork’’ün işyeri kültürü ve çalışan deneyimi konusunda uzman küresel bir otorite olduğunu vurgulayan Lansinoh Türkiye Genel Müdürü Barbaros Karadağ; Geçen sene başvurdukları ilk yılda “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2022” listesinde kendi kategorilerinde birinci olduklarını hatırlatarak; ‘’bu yılda aynı kategoride “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2023’’ listedeki yerimizi koruyarak tekrar birinci olmamız sevincimizi tazeledi. Ayrıca bu başarıyı Avrupa geneline taşıyarak oradaki sıralamada beşinciliğe layık görülmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Lansinoh olarak ürettiğimiz her ürünün, ortaya koyduğumuz her projenin en iyisini yapmaya odaklanıyoruz. En iyi işler sadece en iyi ekiplerle yapılabilir. En iyi ekipler de en iyi işverenleri hak eder’’ dedi.

Barbaros Karadağ sözlerine şöyle devam etti; ‘’Böyle dönemlerde kapsayıcılık anlayışı ile aidiyet duygusunu güçlendirmenin, her çalışanın daima ekibin bir parçası olduğunu hissettirmenin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ancak bu anlayışla yeni çalışma düzenlerinin kurulduğu bu dönemlerden güven ve başarı ile çıkabiliriz.Lansinoh’ta çeşitlilik ve dahil etme anlayışı, kurum kültürümüzün ayrılmaz parçasıdır. Bu değerlerin temelinde ise insana ve çevreye saygı yer alıyor. Değerlerimize saygı duyan yetkin ve yüksek motivasyonlu kişileri işe alıyor, gelişimleri ve ilerlemeleri için eşit fırsatlar sunuyoruz. Oluşturmaya çalıştığımız bu kurum kültürünün Trust Index sonucu ile taçlandırılması ve Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesinin en başında yer almak ve Türkiye’yi Avrupa genelindeki sıralamada beşincilik ile temsil etmek bizim için onur verici. Bu takdir, olumlu bir çalışma ortamının değerine olan inancımızı yeniden teyit ediyor ve mükemmelliğe doğru yolculuğumuza devam etmemiz için bize ilham veriyor. Birlikte, yalnızca çalışanların refahını ön planda tutan değil, aynı zamanda iş birliğini ve kapsayıcılığı da teşvik eden bir iş yeri yarattık. İş yerimizi geliştirmek, büyüme için daha fazla fırsat sunmak ve LMD'nin herkes için Çalışmak İçin Harika Bir Yer olarak kalmasını sağlamak için yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz”.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.