Larissa Göl Evleri Örnek Dairesini Sunuyor

Larissa Göl Evleri Örnek Dairesini Sunuyor

“Şehrin içinde ama şehirden farklı” sloganı ile İzmir’e farklı bir yön kazandıracak Larissa Göl Evleri’nin 1+1 70, 77 ve 93 metrekarelik örnek dairesi İzmirliler ile buluşuyor.

Akıllı ev otomasyon sistemiyle donatılan dairelerde perdeler ve elektrikler hareket halinde olmaktadır. Akıllı ev otomasyon sistemi bu sayede daire sahiplerine güvenilir ve konforlu bir ev ortamını da sunmaktadır.

Örnek dairelerde ocak, fırın ve davlumbazdan oluşan üçlü ankanstre set de bulunuyor.  

Örnek daire her zevke hitap edecek şekilde dekore edilmiş olup en küçük ayrıntılar üzerinde dahi titizlikle çalışılmıştır. Koltuk takımları, çalışma ve mutfak masası, mutfak dolapları ve ürünleri, banyo dekorasyonu günümüz zevklerine uygun olacak şekilde bir araya getirilmiştir. Örnek daire aynı zamanda küçük alanların en uygun kullanım şekillerine örnek teşkil edecek bir biçimde tasarlanmıştır.

40 bin metrekare proje alanı üzerine kurulu, 125.000 metrekare inşaat alanı olan ve 1200 konuttan oluşan Larissa Göl Evleri’nin içerisinde 15.300 metrekarelik doğal bir göl de mevcut. Genç yaşam, Doğa Dostu ve Dikey Orman Konsepti, engelsiz yaşam, Çevreci, Gri Enerji ve Güneş Enerjisi özellikleriyle sizlere bambaşka bir yaşam vaat ediyor. Açık- kapalı yüzme havuzları, basketbol, voleybol sahaları ile tenis kortları sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralıyor. Larissa Göl Evleri, 32 mağazadan oluşacak Agora Çarşı sayesinde evinizden fazla uzaklaşmadan alışveriş keyfini doyasıya yaşayabilme fırsatını sunuyor.  1.ve 2. Etapta nerede ise satışları tamamlayacak olan Larissa Satış Ekibi “E24” Eylül döneminin gelmesiyle birlikte 3. Etap satışları için yeniden bir ilke imza atarak çok önemli bir kampanya ile yatırımcıları bayramda da Larissa Göl Evleri Satış Ofislerine bekliyor.

1-244.jpg2-235.jpg4-151.jpg6-028.jpg

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.