Legrand ile enerji tüketiminde tasarruf ve optimizasyon

Legrand ile enerji tüketiminde tasarruf ve optimizasyon

Enerji tasarrufu ve düşük güç tüketimi için tasarlanmış yapılarda aydınlatma yönetimi, perde ve priz kontrolünün yanı sıra iklimlendirme alanlarında çözümler sunan KNX ile Legrand; kullanıcılarına optimum seviyede enerji tasarrufuyla buluşturuyor.

Bina ve yapılarda elektrik altyapı uzmanlığıyla binalara yeni nesil çözümler sunan Legrand, KNX aydınlatma yönetim sistemleri ile takipçilerini kontrol, güvenlik ve tasarrufla buluşturuyor.

 

Optimum enerji tasarrufu

Enerji tüketiminde tasarruf ve optimizasyon sağlayan Legrand, KNX ürünleri ile; enerji tasarrufu ve düşük güç tüketimi için geliştirilmiş yapılarda aydınlatma yönetimi, perde kontrolü, priz kontrolü ve iklimlendirme alanlarında çözümler sunuyor. Legrand KNX çözümleri, yüksek performansı sayesinde ticari yapılarda bina yönetim sistemlerine entegrasyon gibi özel isteklere kolaylıkla yanıt verebiliyor. KNX ile müşterilerine optimum esnek ve birbiriyle konuşabilen bir sistem sunan Legrand, enerji izleme ve yönetimi çözümleri ‘Smart Grid Ready’ Akıllı Şebeke Yönetimi'ne uygun olarak tasarladı. Bu sayede Legrand, yapım aşamasından tamamlanma aşamasına kadar olan tüm prosedürlerde verimli tüketim ve yönetim çözümleri sağlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.