Levrek Avı Yarışması sona erdi!

Levrek Avı Yarışması sona erdi!

Karaburun Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen 12’nci Levrek Avı, Mordoğan 1 nolu Balıkçı Barınağı’nda yapıldı.

Medya Ege- Geçen yıl pandemi nedeniyle yapılamayan bu yılki sloganı “Aşkımız Levrek” olarak belirlenen Levrek Avı Yarışması olta tutkunlarını buluşturdu. Yarışma Foçalı Av Market sponsorluğunda pandemi kurallarına uygun olarak sadece At-Çek (spin) disiplininde yapıldı. Düzenlenen yarışmada "Kalamar” kategorisinde birincilik ödülünü, 1490 gram kalamar yakalayan İsmail Engiz elde etti. Yarışmaya dair Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, "Yeni etkinlik ve festivallerde buluşmak dileğiyle, hepinize mutlu pazarlar diliyorum" dedi.

flebennxeayctzm.jpg

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan Erdoğan, "Bu yıl 12’nci kez Sevgililer Günü konseptine uygun olarak “Aşkımız Levrek” sloganıyla düzenlediğimiz Levrek Avı, güzel havanın da etkisi ile bugüne kadar ulaşılan en yüksek sayıdaki katılımcıya sahne oldu. “Kalamar” kategorisinde ise birincilik ödülünü, 1490 gram kalamar yakalayan İsmail Engiz elde etti. Levrek Avı’na katılan tüm yarışmacılara sponsorlar tarafından sağlanan sürpriz hediyeler de verildi. Yeni etkinlik ve festivallerde buluşmak dileğiyle, hepinize mutlu pazarlar diliyorum" ifadelerini kullandı.
flebaf6xmaat0wk.jpgfleby9bxeaicdtn.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.