Lider Başakşehir çok farklı

Lider Başakşehir çok farklı

Başakşehir 5-0 Kayserispor

Lider Başakşehir lige verilen aranın ardından Kayserispor'u 5-0 yenerek şampiyonluk yolunda yenilgisiz olarak yoluna devam etti.

 

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Başakşehir, sahasında Kayserispor’u konuk etti. Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanan mücadeleyi ev sahibi takım 5-0 kazanarak yenilmezliğini sürdürdü.

24. dakikada Mehmet Batdal’ın golüyle 1-0 öne geçen Başakşehir, iki dakika sonra Emre Belözoğlu’nun penaltı golüyle iyice rahatladı: 2-0.

Kayserispor’a fazla pozisyon şansı vermeyen Abdullah Avcı’nın öğrencileri 63. dakikada Visca ile durumu 3-0’a getirdi. Dakikalar 81’i gösterdiğinde sarı-kırmızılılar kendisini vurdu! Stoper Stevanovic topu kendi filelerine gönderince skoru 4-0 oldu. Maça noktayı ise genç yıldız Cengiz Ünder koydu! Uğur’un pasında ceza sahasında topla buluşan Cengiz, şık vuruşla maçın skorunu 5-0 olarak belirledi.

Bu sonuçla Başakşehir 39 puana yükselerek haftayı lider tamamlamayı garantiledi. Sergen Yalçın ile ilk maçına çıkan Kayserispor ise maç fazlasıyla 12 puanla 16. sırada yer aldı. Sarı-kırmızılılar bu sezonun en farklı mağlubiyetini yaşadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.