Lider Jeopark Kula Belediyespor Şampiyon Gibi

Lider Jeopark Kula Belediyespor Şampiyon Gibi

Jeopark Kula Belediyespor, Voleybol 1. Lig Erkekler A Grubu 21’inci hafta karşılaşmasında evinde PTT’yi ağırladı. 

Ligin bitimine 5 hafta kala rakipleriyle arasındaki puan farkını açan Kula’nın Efeleri, sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Jeopark Kula Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Kula Kapalı Spor Salonu’nda ligin 21’inci haftasında Ankara Temsilcisi PTT’yle karşılaştı. Müsabakayı Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Faik Şentürk, TVF Afyonkarahisar İl Temsilci ve gözlemci İrfan Başpınar, MHP Kula İlçe Başkanı Nazım Baytok, Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan, Kula MABEM Müdürü Mehmet Çakır ve bir çok Kulalı voleybol sever müsabakayı tribününden izledi. 

Kula’nın Efeleri, 17 Maçtır Yenilmiyor
Ligde oynanan 21’inci hafta karşılaşmalarında Lider Jeopark Kula Belediyespor, yakın takipçileri Ziraat Bankası ve Düzce Belediyespor’un puan kaybetmesiyle şampiyonluk hedefine iyice yaklaştı. Ligde sadece deplasmanda 1 mağlubiyeti bulunan Jeopark Kula Belediyespor diğer 20 maçta yenilgi yüzü görmedi. Kula’nın Efeleri, ligin dördüncü haftasından bu yana rakiplerine filede şans tanımıyor. Son PTT karşılaşmasında yine etkili olan Kula’nın Efeleri, ilk seti 25-21’lik skorla kapattı. Mücadelenin ikinci setinde daha ezici bir hakimiyet kuran Lider, 25- 13’lik set skoruyla durumu 2-0 yaptı. Son sette de üstün performansından ödün vermeyen Kula temsilcisi, rakibini 25-21, maçı da 3-0 kazandı. Lider Jeopark Kula Belediyespor, aldığı bu galibiyetle ligin bitimine 5 hafta kala puanını 58’e çıkardı. Ligde geriye kalan 5 maçın 2’sini Düzce ve Bursa deplasmanında oynayacak Kula’nın Efeleri, diğer 3 maçı ise evinde oynayacak.

Başkan Tosun, “İstediğimiz Gibi Bir Sezon Geçiriyoruz’’
Ligde yakalanan başarılı tablodan dolayı Kula adına gurur duyduklarını belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Jeopark Kula Belediyespor voleybol takımımız hedeflediği başarıları bir bir yerine getiriyor. Artık sezon sonuna yaklaştık ve görünen o ki voleybol takımımız, birçok güçlü rakibin yer aldığı ligi sürpriz bir aksilik olmazsa lider olarak tamamlayacak. İnşallah sezon sonunda Kula’ya şampiyonluk tattıracak ve önümüzdeki sene Efeler Liginin heyecanını bizlere yaşatacaklar, biz buna inandık. Bu başarılı sonuçların alınmasında yönetiminden teknik heyetine, sporcusundan taraftarına emek veren ve destek olan herkese teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.