Lindsay Lohan, yerine Bülent Ersoy geldi!

Lindsay Lohan, yerine Bülent Ersoy geldi!

Magazin dünyasındaki gelişmelere bazen akıl sır erdirmek mümkün değil

İzmir'de bir abiye gelinlik fuarına katılması beklenen ünlü Hollywood yıldızı Lindsay Lohan, bir arkadaşının vefatı üzerine anlaşmayı iptal etti. Son dadikada Lohan yerine, Türk Sanat Müziği'nin ünlü ismi Bülent Ersoy ile anlaşıldı...


İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin evsahipliğinde, bu yıl 16-17 Ocak tarihleri arasında 12. kez düzenlenen IF Wedding Fashion kapsamında, abiye giyim markası Matrons, dünyaca ünlü yıldız Lindsay Lohan ile anlaşmıştı.


Gelinlik fuarında abiye bir kıyafetle basının karşısına geçmesi planlanan Lindsay Lohan, bir arkadaşının vefatı nedeniyle son dakikada anlaşmayı iptal etti. Lohan’ın karşılıklı olarak anlaşmayı feshetmesinden sonra, marka, ünlü oyuncunun yerine Bülent Ersoy ile anlaştı. Ersoy, bugün fuarda abiye bir kıyafet giyecek.
Lindsay Lohan son yıllarda İslam dinine duyduğu ilgi ile gündeme gelip, Türkiye’ye geldiğinde ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmüştü…

Son olarak bir başörtüsü koleksiyonu hazırlığında olan Lindsay Lohan, özellikle Suriye’li mülteci çocuklara yaptığı yardımlarla da gündeme gelmişti..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.