LİVAHOME projesi şatışa sunuluyor

LİVAHOME projesi şatışa sunuluyor

İzmir Karabağlar'da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Folkart tarafından inşa edilen LivaHome Projesi’nin 2. Etabı, satışa sunuldu.

LivaHome Projesi’nde yüzde 10 peşinat indirimi bulunuyor. Ayrıca yüzde 25 peşin, 24 ay, “0” (sıfır) faiz fırsatı da sunuluyor. Projede daire fiyatları 279 bin TL'den başlıyor. Uzundere’deki ilk LivaHome Projesi’ne komşu konumdaki 2. etapta, 2+1, 3+1 daire seçenekleri ve ticari alanlar bulunuyor. 

ÖRNEK PROJE
 

“Hayat Buna Değer” sloganıyla; çevre dostu, en ileri teknoloji ile donatılmış, uluslararası standartlarda güçlü yapılar inşa ederek, sektöründe öncü rol üstlenen Folkart; Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ilk etabının ardından, aynı bölgedeki ikinci projesine başlıyor. Yeni proje Uzundere Kentsel dönüşüm alanında Folkart’ın, LivaHome isimli ilk projesine komşu pozisyonda. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Folkart’ın İzmir’de kentsel dönüşüm projelerinde çok önemli bir aktör rolünü üstlendiğini bildirdi.  Sancak, Uzundere’de üstlendikleri ilk projeyle, ‘kentsel dönüşümde kalite çıtasını’ en üst seviyeye taşıyarak, örnek oluşturduklarını belirtti. 
 

LİVAHOME 1.ETAP
 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, Karabağlar ilçesi Uzundere Mahallesi'nde 280 konut ve 33 iş yerini kapsayan kentsel dönüşüm projesi için yaptığı ilk etap ihalesini tek teklif veren Folkart kazanmıştı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karabağlar İlçesi Uzundere bölgesinde belirlediği 32 hektarlık alanı kapsayan kentsel dönüşüm projesinin ilk etabında, belediyenin hak sahipleri için vereceklerinin dışında, LivaHome markasıyla 169 konut ve 24 işyeri satışa çıkmıştı. İlk projenin teslimi 2018 yılının Temmuz ayı olarak planlanıyor. 


2016 yılının Aralık ayında temeli atılan LivaHome Projesi’nde inşa edilecek 9 blokta da, çalışmalar tüm hızıyla sürerken Folkart, açılan ikinci ihaleye de katıldı. İhaleyi kazanan Folkart, LivaHome 2. Etap için çalışmalara başladı. 


LİVAHOME 2. ETAP
 

Uzundere Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı’nda, Yurtoğlu Mahallesi’nde kalan "Uzundere 2. Etap Kat Karşılığı Anahtar Teslimi İnşaat Yapım İşi İhalesi" kapsamında 12 blok bulunuyor. Muhammen bedeli 107 milyon 513 bin 903 lira 44 kuruş olarak belirlenen ihaleye göre; 2 imar adasında 67 bin 353 metrekare inşaat alanlı, 12 blok, 422 konut ve 40 iş yeri olmak üzere toplam 462 bağımsız birim inşa edilecek. İşin teslim süresi ise 810 gün belirlendi. Konutların teslim tarihi 30 Haziran 2020. Uzundere özel sektör ve kamu yatırımları ortaklığının en gözde örneklerinden biri olacak. Konut ve işyerleri inşaatlarını firmalar üstlenirken, Uzundere Kentsel Dönüşüm Alanı’nda İzmir Büyükşehir Belediyesi ise sosyal donatıları inşa edecek. 
 

SATIŞ BAŞLADI
 

İzmir Karabağlar'da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Folkart tarafından inşa edilen LivaHome Projesi’nin 2. Etabı satışa sunuldu.  Yüzde 10 peşinat imkanı bulunan LivaHome projesinde 24 ay, “0” (Sıfır) faiz fırsatı sunuluyor.  Projede daire fiyatları 279 bin TL'den başlıyor. İlk LivaHome Projesi’ne komşu konumdaki 2. etapta 2+1, 3+1 daire seçenekleri ve ticari alanlar bulunuyor. LivaHome projesinde dairelerin büyüklükleri 85-176 m² arasında değişiyor. Ticari alanlar ise 47-105 m² arasında bulunuyor.
 

İZMİR GELECEĞİN YILDIZI
 

Kentsel dönüşüm alanında önümüzdeki dönemde çok önemli, yeni projelere imza atacaklarını kaydeden Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, İzmir-İstanbul Otoyolu, İzmir-Ankara Hızlı Tren Projesi gibi büyük ulaşım projelerinin gündemde olmasının, İzmir’e ciddi artılar katacağını vurguladı. İzmir’in son yıllarda büyük bir değişim sürecinde olduğunu kaydeden Sancak, büyük ölçekli yatırımlar ve hayata geçmesi beklenen yeni projelerle İzmir’in çok değerli bir marka kent olma yolunda, emin adımlarla ilerlediğini söyledi. 
 

UZUNDERE DÖNÜŞÜMÜN ÖNCÜSÜ
 

İzmir’in gayrimenkul sektöründeki avantajlarını, özellikle kentsel dönüşüm projeleri ile öne çıkartacağını vurgulayan Sancak, Folkart olarak kentsel dönüşüm projelerinde önemli bir aktör olacaklarını ifade etti. Sancak, “Öncelikle İzmir’de olmak üzere kentsel dönüşüm projelerinde öncü rol üstlenmek istiyoruz.  Yapılan değerlendirmelere göre İzmir’de 315 bin dönüştürülecek yapı var. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İzmir Büyükşehir Belediyesi etap etap çalışmalara başladı.  Uzundere’de yeni markamız ‘LİVA’ ile kentsel dönüşümde çok önemli, örnek bir projeye imza atıyoruz. Şimdi ise ilkine komşu pozisyondaki ikinci etap için çalışmalarımıza başlıyoruz.” dedi.

FOTO ALTI: (Kentsel Dönüşüm Alanı Genel) Uzundere, kentsel dönüşüm projelerinin ardından bambaşka bir görünüm kazanacak. Spor kompleksi, sosyal ve kültürel merkezler, pazar alanı, otopark alanları ve yeşil alanlar ile geleceğin marka bölgelerinden biri olacak.

 

RAHAT ULAŞIM
 

İzmir Çevre Yolu’nun hemen yanında, Adnan Menderes Havalimanı’na 10 dakika, İzmir Yeni Fuar Alanı’na 4 dakika, Alsancak’a 20 dakika, Çeşme’ye 40 dakika mesafede bulunan LivaHome, kolay ulaşımı ve merkezi noktalara yakınlığı ile dikkat çekiyor. Uzundere’de önümüzdeki yıllarda planlanan alanlardaki kentsel dönüşümün öncüsü olan LivaHome 1. ve 2. etapları ile bölgenin çehresini ve geleceğini tamamen değiştirecek. Folkart kalitesi ve güvencesini arkasına alan LivaHome, şehrin cazip bir noktasında karlı bir yatırım yapmak isteyen herkes için benzersiz bir fırsat sunuyor. LivaHome Projesi, geleceğine değer katmak isteyenlerin adresi olacak.

BÜYÜK DÖNÜŞÜMÜN İLK ADIMI
 

Uzundere Kentsel Dönüşüm Alanı İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin inşa edeceği sosyal donatıları ile dikkat çekecek. Bölgedeki dönüşüm çalışmaları kapsamında bölge; ticaret, ofis ve otel kompleksinin yanı sıra gençlik merkezi,  buz pisti,  yarı olimpik yüzme havuzu, basketbol, futbol sahaları, tenis kortu içeren spor ve eğitim ağırlıklı bir spor kompleksi, sosyal ve kültürel merkezler, pazar alanı, otopark alanları ve yeşil alanlardan oluşan bir çekim merkezi haline gelecek.

KENTSEL DÖNÜŞÜMDE LİVAHOME
 

-Uygun fiyat, kolay ödeme koşulları
-Folkart Güvencesi
-Uzundere Kentsel Dönüşümün ilk projesi
-Kolay ulaşım
-Parlak gelecek
-İzmir Büyükşehir Belediyesi, bölgede çocuk parkı, gençlik merkezi,  buz pisti,  yarı olimpik yüzme havuzu, basketbol, futbol sahaları, tenis kortu içeren spor ve eğitim ağırlıklı bir spor kompleksi, sosyal ve kültürel merkezler, pazar alanı, otopark alanları ve yeşil alanlar inşa edecek. 

LivaHome 2. Etap Fiyatları
2+1 Daireler 85-115 m² 279.000 TL-410.000 TL
3+1 Daireler 120-176 m² 363.000 TL-538.000 TL
Ticari Üniteler 47-105 m² 300.000 TL-658.000 TL (+KDV)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.