Macera Tutkunları Ekrana Kilitlenecek

Macera Tutkunları Ekrana Kilitlenecek

2016'da yayın hayatına başlayan yayın grubu AVFEST, eylül ayı ortalarında ekstrem sporlara da yer verecek yeni bir projesi ile macera tutkunlarını ekrana kilitleyecek.

2016 yılında yayın hayatına başlayan AVFEST Yayın Grubu, Eylül ayı ortalarında ekstrem sporların da yer alacağı televizyon projesiyle macera tutkunlarını ekranlara kilitlemeye hazırlanıyor.

2016 başında kurulan ve danışman Abdullah Koçoğlu ile gözü pek televizyoncu Tuna Güzelyurt imzası taşıyan AVFEST Yayın Grubu, Avfest Dergisi ve Avfest News Gazetesi'nden sonra televizyon programıyla ekranlardaki yerini almaya hazırlanıyor.

Özellikle tehlikeli sporlara düşkün olanları ve macera tutkunlarını ekran başına kilitleyecek programın sunumlarını ise Koçoğlu ve Güzelyurt birlikte gerçekleştirecekler.

İstanbul Fuar Merkezi'nde 26-29 mayıs tarihinde 150 markanın katılımıyla gerçekleşecek olan Uluslararası İstanbul Prohunt Fuarı'na da katılan popüler yayın grubu, standa gelecek ziyaretçilere, şapkadan, tişörte, gözlükten, saate varıncaya kadar binlerce hediye dağıtacak ve stantta çok sayıda tanınmış ismi ağırlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.