MAGİAD "ZEYTİN DALI" İÇİN DUA ETTİ

MAGİAD "ZEYTİN DALI" İÇİN DUA ETTİ

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’deki "Zeytin Dalı Harekatı" için sabah namazı öncesi Manisa Genç İşadamlar Derneği (MAGİAD) Yönetim Kurulu üyeleri ve vatandaşlar Hatuniye Camisi’nde Zeytin Dalı Harekatı’nın zaferle sonuçlanması için dua etti.

Şehzadeler ilçesindeki Hatuniye Camisi’nda sabah namazında saf tutan MAGİAD yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar, Zeytin Dalı Harekatı’nda görevli Türk askeri için dua etti.

Sabah namazı öncesi Fetih suresi okundu. Cemaat okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından cami imamının rehberliğinde ellerini semaya açarak dua etti.

Ömer Geriter’den, ’Türkiye bir savaşa girmemiştir’ vurgusu

MAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Geriter, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Şuan terörle mücadele ediyoruz. Savaş kelimesini kesinlikle ağzımıza almıyoruz. Türkiye bugün terörle mücadele ediyor. Asla bir savaşa girmemiştir. Şunu da iyi bilmemiz gerekiyor, terörle mücadele iki şekilde olur. Birincisi mehmetçiğimizin Afrin’deki harekatıyla ikincisi de bizlerin buradaki dualarıyla. Tüm mehmetçiklerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun. Bugün Manisa Genç İşadamları Derneği olarak buluştuk burada vatandaşlarımızla birlikte Fetih suresi okuyacağız."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.