Mahmut Atilla Kaya'dan Başkan Soyer'e cevap!

Mahmut Atilla Kaya'dan Başkan Soyer'e cevap!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, “Hükümetin İzmir’de hükümetin bir metro tüneli yok” sözlerine yanıt veren AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, "İZBAN'ı biz yaptık" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in, “Halkapınar-Otogar arası 4.5 kilometrelik bir metro hattı var. 2014 yılında yatırım planına alınmış. 4.5 milyarlık bir yatırım ama yedi senedir, bir iz bedel yazarak geçiyorlar. Bu yıl üç bin lira yazmışlar. Neden? İzmir’de hükümetin bir metro tüneli yok. Türkiye’de her halde tektir. Sonra da “cezalandırmıyoruz, üvey evlat muamelesi yapmıyoruz” diyorlar. Peki o zaman bu ne?” sözlerine AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'da cevap geldi.

Başkan Soyer’in eleştirilerine İZBAN üzerinden yanıt veren Milletvekili Kaya, “CHP'li Soyer, beceriksizliğini saklamak için yine safsata yapmış, AK Parti'nin İzmir'e raylı sistem yatırımında bulunmadığını söylemiş. İzmir'e, 41 istasyonlu ve 136 kilometrelik, Türkiye'nin en uzun şehir içi raylı sistem hattı olan İZBAN'ı biz kazandırdık” diye konuştu.

ak-partili-kaya-dan-soyer-e-hukumetin-bir-metro-tuneli-yok-yaniti-izbani-biz-yaptik-h102223-18ac1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.