Mahmut Özgener'den Ekmekçioğlu'na teşekkür

Mahmut Özgener'den Ekmekçioğlu'na teşekkür

Özgener; ‘‘Özgür Ekmekçioğlu kulübümüzün zor zamanlarında önemli bir rol üstlendi, Altay’a ciddi bir ivme kazandırdı."

Altay ve TFF eski başkanlarından Mahmut Özgener, Altay Sosyal Dayanışma Derneği’nin onuruna düzenlediği gecede, kulüp başkanı Özgür Ekmekçioğlu ve yönetiminin kritik bir süreçte önemli bir misyon üstlendiğini söyleyerek genç yönetimin Altay’ı en kısa sürede Süper Lig hedefine ulaştıracağına inandığını kaydetti.

Altay Sosyal Dayanışma Derneği’nin camianın sembol isimleri için düzenlediği vefa gecelerinin Ekim ayı konuğu Altay ve TFF eski başkanlarından Mahmut Özgener oldu. Altay ve Türk Futboluna verdiği katkılardan dolayı plaket alan Mahmut Özgener konuşmasında Altay Spor Kulübü’nün kendisi ve tüm Özgener Ailesi adına müstesna bir yerde olduğunu söyledi. Türk Futbolunun en üst mertebesi TFF Başkanlığı’na Altay Spor Kulübü ve burada kazandığı yöneticilik tecrübesi ile geldiğini belirten Özgener; ‘‘Özgür Ekmekçioğlu kulübümüzün zor zamanlarında önemli bir rol üstlendi, Altay’a ciddi bir ivme kazandırdı. Kısa vadedeki sportif başarılar haricinde projeleri ile Altay’ı hak ettiği noktaya taşıyacak kapasitedeki bu yönetimi tüm camia kucaklamak zorunda’’ dedi.

Özgener Ailesi’nin Altay tarihinde önemli bir yer ve geleneğe sahip olduğunu ifade eden Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu ise konuşmasını Mahmut Özgener’in iki oğlu Can ve Cem ile birlikte yaptı. Altay U-15 takımında oynayan Cem’in sahada, Can’ın ise ilerleyen yıllarda yönetici olarak Siyah-beyazlı camiaya katkı koyacağına gönülden inandığını söyleyen Ekmekçioğlu; ‘‘Rahmetli Esin Özgener ve Sayın Mahmut Özgener’in ardından Can ve Cem kardeşlerimiz 3. kuşak olarak Altayımız’a hizmet edecekler. Altay Spor Kulübü; gelenekten aldığı gücü, gençlerle geleceğe taşıyarak daha iyi noktalara ulaşacaktır.’’ şeklinde konuştu. Camianın ihtiyaç duyduğu birlik ve beraberlik ortamının oluşmasına katkı sağlayan Altay Sosyal Dayanışma Derneği’nin bu konuda önemli bir görev üstlendiğine dikkat çeken Başkan Ekmekçioğlu, Altay’ın adı gibi büyük hedeflere koşması için en önemli noktanın camianın tüm dinamikleri ile bir araya gelmesi olduğuna dikkat çekti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.