MALİ MÜŞAVİRLER ODASI İZMİR’İN TAKIMLARINI BULUŞTURDU

MALİ MÜŞAVİRLER ODASI İZMİR’İN TAKIMLARINI BULUŞTURDU

Mali Müşavirlerden oluşan 18 takımın mücadele ettiği Mali Müşavirler Odası 17.Sonbahar Futbol Tunuvası yapılan kura çekiminin ardından başladı.

Bu yıl futbol turnuvası kendi alanında Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor. Projenin adı ve sloganı; “MALİ MÜŞAVİRLER İZMİR TAKIMLARINI BULUŞTURUYOR.”


Takımlar Külüplerin Orijinal Formalarıyla Sahaya Çıkıyor


Takımlar, bu yıl İzmir ve Türkiye spor kültürüne, sosyal yaşamına katkı sağlamış, gelenekler oluşturmuş İzmir’in profesyonel ve amatör kulüplerinin orijinal formaları ile sahada mücadele ediyorlar. 


Proje dahilinde; Altay, Altınordu, Atilla Spor, Bornova Belediye Spor, Buca Spor, Çayırlıbahçe Spor Kulübü, Damlacık Spor, Eşrefpaşa Spor, Gaziemir Gençlik Spor, Göztepe, Gümüşpala Spor, İzmir Spor, Karabağlar Spor, Karşıyaka Spor, Karşıyaka Kültür Spor, Kaya Spor, Şirinyer Spor ve Ülkü Spor kulüplerinin temsilcileri turnuvanın açılış töreninde bir araya geldi. 


Mali Müşavirler Odası Başkanı Vedat Adak; ‘Unutulmuş veya unutulmaya yüz tutmuş tarihi spor kulüplerimizin İzmir kamuoyuna hatırlatılması ve bu spor kulüplerine destek olmayı hedefliyoruz. Bu konuda da bir gelenek oluşturup bundan sonraki turnuvalarda da diğer güzide kulüplerimizle bir arada olmaya devam edeceğiz’ dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.