MALİ MÜŞAVİRLERDEN SEMİNERE YOĞUN İLGİ

MALİ MÜŞAVİRLERDEN SEMİNERE YOĞUN İLGİ

İzaha Davet ve 1 Ocak itibariyle başlayacak olan Muhtasar Beyanname ile Sosyal Güvenlik Kurumu'na verilmesi gereken Aylık Prim ve Hizmet Belgesi'nin Birleştirmesi Seminerleri'ne büyük ilgi.

İzmir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası ile Yeminli Mali Müşavirler Odası’nın birlikte düzenlediği İzaha Davet ve 1 Ocak itibariyle başlayacak olan Muhtasar Beyanname ile Sosyal Güvenlik Kurumu'na verilmesi gereken Aylık Prim ve Hizmet Belgesi'nin Birleştirmesi Seminerleri büyük ilgi gördü. 


Uygulamacı meslek mensuplarının verdiği bilgilendirme seminerine bini aşkın mali müşavir katıldı. İzmir Mali Müşavir Odası Konferans Salonu’nda düzenlenen seminer yoğun katılım nedeniyle oda dahilindeki 2 ayrı salon ve 3 fuaye alanından da canlı yayınlandı. 

İzmir Mali Müşavirler Odası Başkanı Vedat Adak, ‘Odamızın başlıca çalışma alanlarından biri üyelerimize mesleki anlamda eğitimler vermek ve yeni düzenlemeler hakkında bilgi akışı sağlamak. Halihazırda başlayan Vergide İzaha Davet ve yeni yıl itibariyle yürürlüğe girecek olan Muhtasar Beyanname ile Sosyal Güvenlik Kurumu'na verilmesi gereken Aylık Prim ve Hizmet Belgesi'nin Birleştirmesi düzenlemeleri meslektaşlarımızı ve mükelleflerini yakından ilgilendiren konular. Bu nedenle yoğun bir katılımla gerçekleşen bu seminerimizin tekrarını gerçekleştirmeyi ve daha fazla meslaktaşımıza ulaşmayı amaçlıyoruz’ dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.