Mali müşavirlere gençlik aşısı

Mali müşavirlere gençlik aşısı

Mali müşavirlik mesleğinin geleceği gençlerde

Geleceğin Mali Müşavirleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GMM) Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Dereli, mali müşavirlik mesleğine gönül vermiş tüm genç meslektaşlarını dernek çatısı altında toplayarak seslerini duyurmayı amaçladıklarını bildirdi.

2-221.jpg

GMM tarafından bu yıl Pasaport Pier Otel’de düzenlenen geleneksel iftar yemeğine TÜRMOB Denetleme Kurulu Üyesi Ali Yenidoğan, İZSMM Odası Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Yıldırım ile çok sayıda mali müşavir bir araya geldi. Yemek öncesinde konuklarla tek tek ilgilenen GMM Başkanı Pınar Dereli, üyelere hitaben yaptığı konuşmasında son yıllarda tüm meslek gruplarında olduğu gibi mali müşavirlik mesleğinde de başta haksız rekabet olmak üzere büyük sıkıntılar bulunduğuna dikkat çekti.

1-233.jpg

“Meslektaşlarımızın sesi olduk”

Dernek olarak gerek hükümet nezdinde gerekse bürokraside genç meslektaşlarının çalışma ortamlarının iyileştirilmesi için faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade eden Dereli, “Kurulduğumuz günden bu yana genç mali müşavirlerinin sesi olmayı amaç edindik. Bunu da bulunduğumuz her ortamda sorunlarımızı ve çözüm önerilerimizi dile getirerek göstermeye çalışıyoruz. Derneğimiz var olduğu sürece bu misyonumuz yönetim kurulumuz ve ondan sonraki yönetim kurulları da yerine getirecek. Geleceğimizin gençlerde olduğunun bilinciyle projelerimizi uygulamaya devam edeceğiz. Çünkü mesleğimizin geleceği gençlerde olduğunu biliyoruz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.