MARDİNLİLERDEN YÖNDEM'E DESTEK GELDİ

MARDİNLİLERDEN YÖNDEM'E DESTEK GELDİ

İzmir Mardinliler Eğitim Sağlık Kültür Dayanışma ve Kalkınma Vakfını ziyaret eden İzmir Ticaret Odası Başkan Adayı Zeki Yöndem, projelerini sivil toplum örgütlerine anlatmayı sürdürüyor.

Ticaret Odasını  Sivil Toplum Örgütleri ile birlikte yöneteceklerini açıklayan Zeki Yöndem'e Mardinlilerden tam destek geldi.

Henüz resmi olarak hiçbir adayın adaylığını açıklamadığı İzmir Ticaret Odası Başkanlığına resmi olarak adaylığını açıklayan tek isim olarak ön plana çıkan Kemalpaşa Sanayicileri ve İşadamları Derneği (KESAD) Başkanı Zeki Yöndem, çalışmaları 7/24 devam ediyor. iş dünyası temsilcileri, sektörel dernekler ve hemşehri derneklerini ziyaret eden Zeki Yöndem'in çalışmaları gittiği her yerde büyük ilgi görüyor.

 

ŞEFFAFLIK VE BİRLİKTE YÖNETİM VAADİ

Ticaret Odası seçimleri kapsamında rotasını hemşehri derneklerine çeviren Zeki Yöndem, İzmir Mardinliler Eğitim Sağlık Kültür Dayanışma ve Kalkınma Vakfını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Rasim kahraman ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. İzmir'de şimdi "Değişim zamanı" sloganıyla yola çıktığını kaydeden KESİAD Başkanı Zeki Yöndem, Şeffaflık ve birlikte yönetim anlayışını benimsediklerini dile getirerek, Ticaret Odaları kentin gelişiminde liderlik rolü üstlenmelidir. Biz göreve geldiğimizde İzmir'in bir kısmı ile değil tüm kesimleri ile birlikte hareket ederek ortak akıl ve sinerjiyle kentimizin hak ettiği yere gelmesini birlik ve beraberlik içinde gerçekleştireceğiz" diye konuştu. 

KENTİN YARARINA OLAN HER PROJEYE DESTEK VERİRİZ

İzmir Mardinliler Eğitim Sağlık Kültür Dayanışma ve Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Kahraman'da İzmir'in halkımızın yararına yapılacak çalışmalara her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek, Biz İzmir'de değişime inanıyoruz. Çünkü kentin dinamikleri yeterli derecede kullanılamıyor. Bu anlamda değişim kentimize önemli ivme kazandıracaktır. İzmir Ticaret Odası Başkan adayımız Zeki Yöndem'in anlattığı projeleri kentimiz için çok faydalı olacağı inancındayım" şeklinde konuştu.  
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.