MARMARİS 2 - FOÇA 2

MARMARİS 2 - FOÇA 2

FOÇA MASTERLER İLK PUANLARI MARMARİS’TE BIRAKTI

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi(TMVFL) Ege Grubunda Foça Masterler 2016-2017 sezonunun ilk puan kaybını Marmaris’te yaşadı. Grup lideri Foça ile son sıradaki  Marmaris takımları beşinci hafta maçında ikişer golle birer puanı paylaştılar.

 

18 Aralık 2016 Pazar Günü Saat 14.30’da Marmaris Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmaya takımların mücadelesinin yanı sıra haken hataları damga vurdu. İlk dört maçını kazanarak zirveye yerleşen Foça Masterler deplasman ayrımı yapmadan yine galibiyet parolasıyla maça başladı. Ancak karşısında ummadığı kadar dirençli, puan sıralamasındaki yerini haketmeyecek derecede iyi oyun sergileyen bir Marmaris buldu. Buna rağmen ilk yarıyı Şencan Bayır’ın attığı golle 1 – 0 önde kapadı.

 

İkinci yarıda mücadele daha da kızıştı. Foça, aleyhine çalan düdüklerle zaman zaman konsantrasyon kaybına uğrarken, Marmaris fırsatları daha iyi değerlendiren taraf oldu. Foça ikinci golünü Murat Doğanhan’la kazandı. Marmaris ise ikinci yarıda Niyazi Kışla ile iki kez Foça ağlarını sarsarak skorda dengeyi yakaladı. Maç 2 -2 beraberlikle sona erdi.

 

Foça Marmaris’te ilk puanlarını bırakırken, sahadan maç atmosferini ve skoru sahada bırakarak ayrıldı. Marmaris Masterler de rakiplerini dostlukla uğurladı.

 

Ligin ilk yarısının son maçları bu hafta sonu oynanacak.  25 Aralık 2016 Pazar Günü Saat 14.00’te Bağarası 80.Yıl sahasında Turgutlu Masterleri ağırlayacak olan Foça, beş maçta dört galibiyet bir beraberlik ve 13 puanla en yakın rakibinin beş puan önünde, bir hafta önceden ilk yarıyı lider bitirmeyi garantiledi.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.