Matrix, Spor ve Aktif Yaşam Fuarı’nda yoğun ilgi

Matrix, Spor ve Aktif Yaşam Fuarı’nda yoğun ilgi

Geniş bir katılımcı profili bulunan Spor ve Aktif Yaşam Fuarı, sektörün en önemli marka ve klüplerini buluşturdu.

Spor endüstirisinin geliştirilmesi amacıyla gerçekleştirilen fuar; spor ekipmanları ve donanımları, spor aksesuarları, spor eğitim programları başta olmak üzere spora dair birçok unsura ev sahipliği yaptı. Yenilikçi konsept ve showlarıyla fuardaki yerini alan Matrix ise Vücut Geliştirme Federasyonu Başkanı Nizayi Kurt’u standında ağırladı.
 

Dünya pazarında daha görünür olmak için önemli bir adım
 

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve Türkiye başta olmak üzere Amerika, İngiltere, Hollanda, İtalya ve İspanya gibi ülkelerden tam 93  farklı markayı, ziyaretçileriyle buluşturdu. Bu anlamda önemli bir organizasyon olan bu fuar 1.7 trilyon Dolar’lık Dünya pazarında daha görünür olmayı sağlamak adına önemli bir adım. 


Matrix Türkiye Distribütörü olan Ender Spor’un Fitness Grup Müdürü Yakup Çam, konuyu ve fuarı şu sözlerle değerlendirdi: “ Öncelikle Matrix olarak bu fuarın bir parçası olduğumuz için çok mutluyuz. Büyük bir organizyon olan ve Matrix de dahil olmak üzere birçok global markayı tek bir çatı altında toplayan fuar, spor sektörü adına oldukça prestijli bir organizyon.

 

Biz dört gün boyunca sergilenen ürün demoları ve Trainer Kenneth Mose ve Team Matrix showları ile katılımcılarımıza spor ve sağlıklı yaşama dair önemli bilgiler verdiğimizi ve spor dolu bir deneyim yaşattığımıza inanıyorum. Türkiye’de büyük bir eksiklik olan Spor ve Fitness fuarlarının Tüyap’ın da çalışmalarıyla büyüyeceği kanaatindeyiz. Bizim gibi sektörün öncü firmalarının da desteği ile önümüzdeki 5 yıl içerisinde çok daha iyi yerlere geleceğini, daha da ileri giderek bölgede söz sahibi olan uluslararası bir fuar statüsüne erişeceğini umut ediyoruz. Ayrıca bu vesileyle fuara katılarak standımızı ziyaret eden ve Matrix ailesinin bir parçası olan tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz.”  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.