MaviBahçe’de Alışveriş Festivali Başlıyor

MaviBahçe’de Alışveriş Festivali Başlıyor

Farklı etkinlikler ile fark yaratmaya devam eden MaviBahçe'de 29 Eylül - 15 Ekim tarihleri arasında Alışveriş Festivali yapılacak.

Festival kapsamında moda tasarımcısı Neslihan Yargıcı,  son zamanların parlayan moda yorumcusu ve Model Gül Gölge, kitabı çok satanlar listesinden inmeyen ünlü blogger Nilgün Bodur, astroloji yorumları ve burçlara özel alışveriş tüyoları ile Zeynep Turan ve makyajın püf noktalarını anlatan Hamiyet Akpınar ziyaretçiler ile keyifli bir buluşma gerçekleştirecek. 


Markalar Defilesi 
 

Defilelerin gerçekleşeceği, ünlü modacıların ve bloggerların söyleşi yapacağı, sürpriz indirimlerin ve dopdolu bir müzik keyfinin yer alacağı festival,  ziyaretçilere neşeli ve heyecanlı anlar yaşatacak. Festival 29 Eylül günü ünlü moda tasarımcısı Neslihan Yargıcı’nın Defilesi ile başlayacak. Bir gün sonra ise dünyaca ünlü firmaların ürünlerinin yer aldığı Markalar Defilesi gerçekleştirilecek.

 

Sürpriz indirimlerin gerçekleşeceği etkinlikte Astroloji üzerine yazılar kaleme alan Zeynep Turan, 1 Ekim günü sevenleri ile buluşacak. Ünlülerin Makyaj Sanatçısı Hamiyet Akpınar ise 6 Ekim günü düzenlenecek söyleşide izleyicilerin karşısına çıkacak. Markaların ziyaretçilere özel ücretsiz makyaj uygulamaları, cilt bakımları, ürün tanıtımları ve sürpriz hediye ile indirimlerin yer aldığı Beauty Bazaar 7 Ekim Cumartesi günü MaviBahçe kent meydanını şenlendirecek. Yazar ve Sosyal Medya Fenomeni Nilgün Bodur ise 14 Ekim günü izleyicilerle buluşacak. Ünlü model ve Sunucu Gül Gölge ise festivalin son günü katılacağı söyleşi ile programa renk katacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.