Menderes Belediyesi'nden en zor günde destek

Menderes Belediyesi'nden en zor günde destek

Menderes Belediyesi Evde Sağlık Hizmetleri kapsamında Cenaze Nakil Hizmetleri ile iki buçuk yılda 51 cenaze Türkiye’nin çeşitli bölgelerine ücretsiz taşındı.

Menderes Belediye Başkan Bülent Soylu döneminde kurulan ve doğumdan ölüme kadar vatandaşlarının yanında olmayı amaçlayan Evde Sağlık Hizmetleri uygulaması tüm hızıyla sürüyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı olarak yürütülen uygulama kapsamında vefat eden vatandaşların istenilen yere nakil hizmetleri de ücretsiz yapılıyor. 

Türkiye’nin her yerine

Cenaze Nakil Hizmeti ile iki buçuk yılda Menderes’te ikamet eden ve vefat ettikten sonra memleketinde toprağa gömülmek isteyen 51 kişi Türkiye’nin çeşitli illerine ücretsiz olarak götürüldü. Bugüne kadar 231 bin 206 kilometre yol yapan cenaze nakil aracı iki sağlık personeli ile vatandaşların son yolculuğun da yanında yer alıyor.

Her zaman yanlarındayız

Kimsesizlerin kimsesi, sessiz çoğunluğun sesi olmak için yola çıktıklarını ifade eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Bizim dönemimizde başlattığımız Evde Sağlık Hizmetleri ile sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergiliyoruz. Evde Sağlık Hizmetleri kapsamında dünyaya gözünü açan minik yavrumuza da, hayata gözlerini kapayan vatandaşımıza da hizmet götürüyoruz. Bu kapsamda başlattığımız Cenaze Nakil Hizmeti uygulamamız ile vefat eden vatandaşlarımıza son görevimizi yerine getiriyoruz. Uygulama ile merhum veya merhume nerede gömülmek istiyorsa aracımız ile Türkiye’nin her noktasına ücretsiz naklini gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar ülkemizin çok çeşitli illerine nakil gerçekleştirdik. Nakil sırasında da iki sağlık elemanımız araçta yer alıyor ve acılı aileye destek oluyor. Menderesli kardeşlerimin her anlamda yanlarında olmayı sürdüreceğiz” dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.