Menderes Belediyesi’nden hızlı ve ekonomik internet

Menderes Belediyesi’nden hızlı ve ekonomik internet

Menderes Belediyesi’nde dış birimler artık daha hızlı ve ucuz internet bağlantısına sahip oldu. Tüm birimler anten sistemleri ile kablosuz olarak ana binaya bağlandı. Kontrolün tek bir noktada toplandığı yeni sistem ile birlikte verim ve tasarruf arttı.

Belediyenin tüm dış birimlerinde internet, ana bina ağına kablosuz olarak bağlandı. Bu yeni bağlantı sayesinde daha verimli bir iletişim sağlanıyor. Dış birimlerin ana binaya bağlanmasıyla kontrol her zaman ana binada olup tüm birimlerin internet çıkışları ana binadaki internet üzerinden ve güvenlik duvarının arkasından yapılacak. Böylece veri güvenliği üst düzeyde gerçekleşecek.

HIZ ARTTI

Yeni kablosuz bağlantı ile dış birimlerin ana bina ile olan iletişim hızları 20 kattan fazla arttı. En düşük 40 MB’lık veri akış hızına ulaşan birimlerde çalışan personelin bilgisayarlarında gerçekleştirdikleri işlem hızları ve verimleri de artmış oldu.

022a5976.jpg

BÜYÜK TASARRUF SAĞLANACAK

Bu yeni sistemle yaklaşık 3 aylık bağlantı maliyetine süresiz kullanılabilecek bir altyapıya kavuşulmuş oldu. 170 bin TL’lik yatırımla kurulan bu sistem sayesinde belediye aylık yaklaşık 50.000 TL tutarında ki bir gider kaleminden kurtulacak.

HALKIMIZ KAZANACAK

Her konuda yenilikçi çalışmalar yapıldığına dikkat çeken Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, birimlerin daha hızlı ve güvenli internete kavuştuğunu söyledi. Başkan V. Özkan; kontrolün tek noktada toplanarak ağların aynı filtreleme sisteminden geçeceğini ifade etti. Birden fazla lokasyonu olan kurumların, kullanabileceği en verimli sistemin bu olduğunun altını çizen Özkan sözlerine şöyle devam etti; “Bu yeni kablosuz, tek merkezli ve güvenli sistem ile çok büyük bir tasarruf edeceğiz. Tüm birimlerimizdeki ağların getirdiği düzenli masraftan kurtulacağız. Böylece vatandaşlarımızın hızlı hizmet almasının yanında belediye bütçesi de zarardan kurtulacak. Hem belediye hem halkımız kazanacak.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.