Menderes Belediyesi'nden Sahil Bölgesine Büyük Sağlık Hizmeti

Menderes Belediyesi'nden Sahil Bölgesine Büyük Sağlık Hizmeti

Menderes Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Özdere Meydanı’nda, sahil bölgesine hizmet verecek poliklinik hizmete başladı

Menderes’in sahil bölgesi Gümüldür, Özdere ve Ahmetbeyli’nin en büyük sorunları arasında yer alan sağlık hizmetlerinin yetersiz oluşu, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun girişimleri sayesinde son buldu. Belediye tarafından yapımı tamamlanan Özdere Meydanı’nda yer alan poliklinikte hizmete başlandı.
img_2225.jpg

Tam teşekküllü hizmet
 

Menderes Belediyesi’nin Güney Kamu Hastaneleri Birliği ile yaptığı protokolün ardından Özdere Meydanı’nda yer alan Özdere Semt Polikliniği’nde inşaat çalışmaları hızla gerçekleştirildi. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte hizmete açılan poliklinikte ortopedi, dermatoloji, göğüs, nöroloji, psikiyatri, dahiliye, genel cerrahi ve çocuk hastalıkları üzerine hizmet verilirken; röntgen, laboratuvar, kan alma bölümü ve bebek emzirme odası da poliklinikte yer alıyor.
 

Laf değil, iş üretiyoruz
 

Verilen sözleri tek tek yerine getirdiklerini kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “  Laf değil, iş üretiyoruz. Verdiğimiz sözleri yerine getirerek, kangren olan yaraları yok etmeye devam ediyoruz. Sahil bölgemizin büyük sorunu olan sağlık hizmetleri konusunda önemli bir adım attık. Sağlık Bakanlığı ile yaptığımız protokol kapsamında Özdere Meydanımız'da tam teşekküllü hizmet verecek Özdere Semt Polikliniğimiz'in açılması için gereken imzaları attık. Yapılan protokolün ardından meydanımızda yer alan 6 adet dükkanı Sağlık Bakanlığı’na devrettik ve kısa sürede polikliniğimizi hizmete soktuk. Artık vatandaşlarımız sağlık hizmeti için başka ilçelere gitmek zorunda kalmayacak. Özellikle Gümüldür, Özdere ve Ahmetbeyli bölgesine büyük katkı sağlayacak semt polikliniğimiz hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.