Menderes Belediyesi'nin 2018 Bütçesi 159 Milyon TL

Menderes Belediyesi'nin 2018 Bütçesi 159 Milyon TL

Menderes Belediyesi 2018 yılı bütçesi 159 milyon olarak belirlendi. Yeni yıl bütçesi belediye meclisinde oy birliğiyle kabul edildi.

2018 yılı yatırım planını hazırlayan Menderes Belediyesi yeni yıl bütçesini 159 milyon olarak belirledi. Belediye Başkanı Bülent Soylu ile hizmet kervanına kavuşan ilçede yeni yılda da yatırımlar ara vermeden devam edecek.  Meclise sunulan bütçe oybirliğiyle kabul edilirken, yeni yılda yapılacak yatırım payı ise 46 milyon 735 bin olarak ön görüldü.
 

İlkleri yaşamaya devam
 

2018 yılı bütçesinin Menderes’e hayırlı olması dileğinde bulunan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Göreve geldiğimiz zaman yaptığımız ilk iş gerçek bir bütçe belirlemesi yaparak ilçemizin hızlı şekilde hizmetlerle buluşmasını sağlamak oldu. 2018 yılı içinde bütçemizi belirledik. Geldiğimiz noktada Menderes’i hizmet kervanıyla buluşturduk. İnşallah 2018 yılında da bu hizmet kervanı devam edecek. Hep ilkleri yaşatan işlere imza attık 2018 yılında da yine ilkleri yaşatmaya devam edeceğiz” dedi.
 

Kazanan Menderesli
 

Dengeli bir bütçe hazırlandığını ifade eden Başkan Soylu, “ Menderes’te başlattığımız yatırım atakları yeni yılda da sürecek. İlçemize kazandırdığımız projelerimiz ile kazanan Menderesli vatandaşlarımız oluyor. Dengeli ve gerçekçi bir bütçe ile  yeni projeleri ilçemize kazandıracağız ve kazanan yine Menderesli hemşehrilerimiz olacak” dedi.
 

Aslan Payı Fen İşleri’nin
 

2018 yılı planlanan bütçenin yüzde 30’u yatırım bütçesi olarak ön görülürken bütçede en büyük pay 32 milyon 600 bin lira ile Fen İşleri’nin oldu. Park ve Bahçelere ayrılan pay ise 28 milyon 485 bin lira oldu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.