Menderes Kurbana Hazır

Menderes Kurbana Hazır

Menderes Belediyesi tarafından ilçedeki kurban bayramı hazırlıkları tamamlandı. İlçe genelinde satış ve kesim yerleri belirlenirken, camilerde temizlik çalışmaları gerçekleştirildi.

Menderes Belediyesi tarafından kurban bayramı için tüm hazırlıklar tamamlandı. Satış alanı ve kesim alanlarının belirlendiği ilçede Zabıta Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve Veteriner Müdürlüğü tüm denetimleri gerçekleştiriyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü de tüm camileri bayrama hazır hale getirdi.

 

Alanlar hazır

 

Menderes’te kurban satış alanları Cüneytbey Mahallesi jandarma yolu, Gümüldür Atatürk Mahallesi eski köy girişi, Özdere Orta Mahallesi mezarlık yol ayrımı olarak belirlenirken, kesim alanı olarak ise Merkez Pazaryeri ve Gümüldür Pazaryeri belirlendi. Satış ve kesim alanlarında belediye tarafından tüm hazırlıklar tamamlanırken, bayramın ilk günü Menderes Belediyesi tarafından İzmir Kasaplar Odası’na bağlı kasaplar tarafından saat 08.00-17.00 arasında kesim hizmeti de verilecek.

 

Camiler temizlendi

 

Menderes Belediyesi İbadethane Temizlik Ekibi de bayram öncesi ilçe genelindeki tüm camilerde temizlik işlemi gerçekleşti. Ekipler camii içi temizliğin yanı sıra dış alanlarda da düzenleme çalışmaları gerçekleştirdi.

Görevimizin başındayız

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Menderes’te her yıl olduğu gibi bu yılda bayram hazırlıklarımızı tamamladık. Ekiplerimiz satış ve kesim alanlarında kontrollerini gerçekleştiriyor, camii temizliklerimiz tamamlandı. Menderes’te bayram coşkusu nu birlik ve beraberlik içerisinde yaşayacağız. Vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram ve tatil geçirmesi için biz görevimizin başındayız” dedi.

 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.