Menderes Sahilleri Yaza Hazır

Menderes Sahilleri Yaza Hazır

Menderes’in 43 kilometrelik sahil şeridi Menderes Belediyesi’nin yaptığı çalışma ile yaza hazır hale getirildi.

Menderes Belediyesi tarafından ilçenin sahil bölgesinde yaza hazırlık çalışmaları tamamlandı. Gümüldür, Özdere ve Ahmetbeyli’nin yer aldığı 43 kilometrelik sahil şeridinde gerçekleştirilen çalışma ile tatilcilerin rahat ve konforlu tatil yapması amaçlandı. Özel araçlarla gerçekleştirilen sahil düzenleme çalışmalarıyla kum üzerinde yer alan taş ve çöpler kumdan arındırılarak sahil kullanışla hale getirildi.

İddialıyız

Çalışmalarla ilgili konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “Sahil bölgemizdeki tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Yaz sezonunda tatilcilerimizin rahat ve konforlu tatil yapması için ekiplerimiz geceli, gündüzlü çalışarak Gümüldür, Özdere ve Ahmetbeyli’yi sezona hazır hale getirdi. Bölgemizde ki yerli ve yabancı turistler yaz tatilinin keyfini doyasıya yaşayacaklar. 43 kilometrelik sahil şeridimizde özel araçlarla yaptığımız düzenleme çalışmalarıyla eşi benzeri olmayan sahilimiz ile bu yılda turizmde iddialıyız” dedi.

 

Turizmin yeni adresi

 

Sahil bölgesinin potansiyelinin arttığını kaydeden Başkan Soylu, “ Son yıllarda Gümüldür, Özdere ve Ahmetbeyli’ye yaptığımız yatırımlar meyvesini vermeye başladı. Bizim dönemimizde başlayan ilçe tarihinin en büyük şehircilik hareketi ile sahil bölgemizin de potansiyeli arttı. Gizli cennet durumunda olan bölgemiz artık turizmin yeni adresi oldu. Tüm vatandaşlarımızı eşi benzeri olmayacak bir tatil için turizmin yeni adresi Menderes’e bekliyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.