Menderes’in Sahil Bölgesine Sağlık Hizmeti

Menderes’in Sahil Bölgesine Sağlık Hizmeti

Menderes Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Özdere Meydanı’nda, sahil bölgesine hizmet verecek polikliniğin protokolü imzalandı.

Menderes’in sahil bölgesi Gümüldür, Özdere ve Ahmetbeyli’nin en büyük sorunları arasında yer alan sağlık hizmetlerinin yetersiz oluşu, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun girişimleri sayesinde son buldu. Belediye tarafından yapımı tamamlanan Özdere Meydanı’nda yer alacak poliklinik için Menderes Belediyesi ile Güney Kamu Hastaneleri Birliği arasında protokol imzalandı.

 

Temmuz’da hizmette

 

Menderes Belediyesi Özdere Hizmet Binası’nda gerçekleşen protokol Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ile Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Behzat Özkan arasında imzalanırken, protokol ile Özdere Semt Polikliniği’nde tam teşekküllü olarak 24 saat sağlık hizmeti verilecek. Gümüldür, Özdere ve Ahmetbeyli’nin sağlık hizmeti problemini ortadan kaldıracak Özdere Semt Polikliniği Temmuz ayında hizmete girecek.

 

Laf değil, iş üretiyoruz

 

Verilen sözleri tek tek yerine getirdiklerini kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “  Laf değil, iş üretiyoruz. Verdiğimiz sözleri yerine getirerek, kangren olan yaraları yok etmeye devam ediyoruz. Sahil bölgemizin büyük sorunu olan sağlık hizmetleri konusunda önemli bir adım attık. Sağlık Bakanlığı ile yaptığımız protokol kapsamında Özdere Meydanımız'da tam teşekküllü ve 24 saat hizmet verecek Özdere Semt Polikliniğimiz'in açılması için gereken imzaları attık. En geç Temmuz ayı içerisinde semt polikliniğimiz hizmete girecek. Özellikle Gümüldür, Özdere ve Ahmetbeyli bölgesine büyük katkı sağlayacak semt polikliniğimiz hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.