Menderes'ten Sünnete Konvoylu Katılım

Menderes'ten Sünnete Konvoylu Katılım

Menderes Belediye Başkanı Şehit Polis Ahmet Atilla Güneş’in oğlu Doğan Güneş’in sünnet törenine Menderes’ten konvoy yaparak katılım sağlanacağını açıkladı.

2015’te Şırnak’ta şehit düşen Ahmet Atilla Güneş’in oğlu Doğan Güneş’in Cumartesi günü Gaziemir’de düzenlenecek sünnet törenine Menderes’ten katılım sağlanacak. Başlatılan etkinlik ile Doğan Güneş’in sünnetine konvoy halinde gidilecek. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun öncülüğünde başlatılan etkinlik belediyenin sosyal paylaşım siteleri ve belediyenin resmi sitesinden de paylaşıldı.

Yalnız bırakmıyoruz

Sünnet törenine Menderes’ten yoğun bir katılım beklediğini ifade eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Bu vatan için canını hiçe sayan şehidimiz Ahmet Atilla Güneş’in biricik evladı Doğan Güneş’in sünnet töreninde yanında olacağız. Doğan artık bizim de evladımız. Onu bu gününde yalnız bırakmıyoruz. Menderes olarak hazırlıklarımızı tamamladık. Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Parkımız’da Menderesli kardeşlerimizle buluşarak konvoy halinde sünnet törenine katılacağız. Evladımızın bu mutlu gününde biz de onunla olacağız. Tüm Menderesli kardeşlerimi sünnet törenine davet ediyorum” dedi.

unnamed-(5)-060.jpg

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.