Meral Akşener: "Çatı matı bilmem, tek başıma adayım"

Meral Akşener: "Çatı matı bilmem, tek başıma adayım"

"Ben çatı matı bilmem, pencere dahi olmam. Ben kendim tek başıma adayım" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Abdullah Gül ile bugünlerde çok sıkı fıkıymışım. Abdullah Gül aday olacakmış, ben onu destekleyecekmişim; öyle diyorlar. Ben çatı matı bilmem, pencere dahi olmam. Ben kendim tek başıma adayım" dedi.

Partisinin il binasının açılışını yapmak üzere Giresun'a gelen Akşener, CHP'li Belediye Başkanı Kerim Aksu’yu makamında ziyaret etti. Akşener, daha sonra Atatürk Meydanı'nda partililere seslendi. Taşeron işçi düzenlemesini yeterli bulmayan Akşener “Eğer taşeronlar konusunda bir düzenleme yapılacaksa kayıtsız, şartsız bütün taşeronlar bu düzenlemeden faydalansın hepsi bayram etsin. Dün sorular çalındı kendi adamlarını işe koyanlar, bugün taşeron işçilerin işine mi göz dikildi. Biz bütün taşeronların kadroya alınmasını istiyoruz” diye konuştu.

2019 seçimleri öncesi çatı aday iddiaları ile ilgili de konuşan Akşener "Abdullah Gül ile bugünlerde çok sıkı fıkıymışım. Abdullah Gül aday olacakmış, ben onu destekleyecekmişim; öyle diyorlar. Ben çatı matı bilmem, pencere dahi olmam. Ben kendim tek başıma adayım" ifadelerini kullandı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.