MERT ERKAN DEFİLESİNDE PODYUMDA UZAYLILAR YÜRÜDÜ

MERT ERKAN DEFİLESİNDE PODYUMDA UZAYLILAR YÜRÜDÜ

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un son gününde genç tasarımcı Mert Erkan, 40 parçadan oluşan I Am The Cosmos / Ben Kozmosum adını verdiği Sonbahar/Kış 2018 koleksiyonunun defilesi yapıldı.

Koleksiyon; bir kadının kendi içinde benliğini yaşattığı ve yine kendi içinde zamanda yolculuk yaptığı uzay üssü bir dünyayı anlattı. Yansıtılan uzayın ise aslında kişinin ta kendisi olduğu vurgulanırken gerek sahne gerekse tasarımlarla bütünleşen müzik, danslarla podyuma çıkan modeller izleyenleri uzayın derinliklerine taşıdılar. Fütürist detaylara sahip koleksiyonda; deri, tafta, tül ve lurex örme kumaşlar ön planda tutulmuş. Koleksiyona hakim olan renkler ise; mor, gümüş gri, siyah, beyaz, bordo ve saks mavi.

 

Defilenin koreografisini ise her sezon olduğu gibi bu sezonda  ünü koreograf Asil Çağıl üstlendi. Defilede yer alan modeller arasında;  Ece Gürsel,Tuğçe Sarıkaya, Özlem Yıldız, Seviye İkbal, Asya  Öztürk, Müge İskender, Gizem Barlak, Açelya Kartal, Nazlıcan Erden ve  Jenya Krivenko gibi ünlü modellerle birlikte toplam 39 model podyuma çıktı.. Saçlar Mehmet Tatlı Kuaför’ün imzasını taşırken, makyajlar ise Kariyer Eğitim Kurumları’na emanetti. Mert Erkan’ın bu sezonki sponsorları arasında: Fatma Karamete Ayakkabı, Ahsem Kaya, Arda Ebren, Antler Tasarım, Bioderma, L’oreal Paris, 868 Butik ve Moda Çelikler yer aldı.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.