MERT KOÇAK’TAN YENİ TEKLİ!

MERT KOÇAK’TAN YENİ TEKLİ!

MertKoçak; sözü ve müziği kendisi ile yakın arkadaşı Kabasakal’a ait olan, aranjesini Osman Çetin’in yaptığı ‘Depresyondayım’ isimli yepyeni teklisini Ozinga Production etiketiyle tüm müzik severlerin beğenisine sunuyor!

‘Jeton’, ‘Doğum Günün Kutlu Olsun’ gibi şarkılarıyla müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan ve kısa sürede kendi dinleyici kitlesini kazanan genç sanatçı MertKoçak; sözü ve müziği kendisi ile yakın arkadaşı Kabasakal’a ait olan, aranjesini Osman Çetin’in yaptığı ‘Depresyondayım’ isimli yepyeni teklisini Ozinga Production etiketiyle tüm müzik severlerin beğenisine sunuyor!
 

 

Bİ BAŞKA DEPRESYON!

 

Hazırlıkları yaklaşık bir yıl süren ‘Depresyondayım’ın yönetmen koltuğunda MüjdatKüpşi’nin oturduğu klip çekimleri Ümraniye Film Platoları’nda yaklaşık 50 kişilik bir ekiple tam 1 günde tamamlandı. İmajıyla her zaman dikkatleri üzerine çeken Mert Koçak’ın bu video klibindeki tüm kıyafetler ve tasarımlar ünlü stylist Bener Hamamcı’ya ait.

 

Birbirine ilgi göstermeyen çiftlere atıfta bulunan sözleriyle dikkat çeken ve herkese ‘bu depresyon bi başka depresyon’ dedirten şarkının klibinde genç sanatçıya klasik bir araba ve güzel bir model eşlik ediyor. Birbirinin çekim alanına giren genç bir erkekle kadının hikayesini konu alan klipteki danslar ve kıyafetler ön plana çıkıyor.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.