Messenger'ın özellikleri yenileniyor!

Messenger'ın özellikleri yenileniyor!

Facebook’un mesajlaşma uygulaması olan Messenger özellikleri yenileniyor. Gönderilen bir mesajı konuşmanın her iki tarafı için de silebilme özelliği ise yeni yayınlanacak özelliklerin başında geliyor.

Cambridge Analytica skandalı ortaya çıktıktan sonra Mark Zuckerberg’in Messenger gelen kutusundaki mesajlar ve insanlara gönderdiği iletiler Facebook tarafından silinmişti.

Kullanıcılar tabii ki bunu duymaktan dolayı memnun olmadılar. Facebook ise herkesin kullanabileceği mesaj silme özelliğini getirmek için söz verdi.

Facebook mesaj silme özelliği
 

Messenger’ın iOS uygulamasında çekilen bir ekran görüntüsü, önümüzdeki haftalarda milyonlarca Facebook kullanıcısının ilk kez karşılaşacağı yeni bir pop-up mesajı olduğunu gösteriyor.

Pop-up uyarısında; “Bu mesajı silerseniz, bu konuşmadaki hiç kimse onu göremez. Bu geri alınamaz.” şeklinde bir ifade bulunuyor.

Özelliğin tam olarak nasıl işleyeceği ve Facebook’un bunu ne zaman kullanıma sunulacağı henüz belli değil ancak WhatsApp’daki mesaj silme özelliğinden farklı olmayacağını düşünüyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.