Meta'nın ünlü programı artık Türkiye'de

Meta'nın ünlü programı artık Türkiye'de

Meta, Türkiye’nin de dahil olduğu global bir program olan Creators of Tomorrow’un lansmanını gerçekleştirdi.

Meta, içerik üreticilerinin hedef kitlelerini büyütmelerine, markalarını oluşturmalarına ve Meta teknolojilerini kullanarak yeni fikirlere ilham vermelerine yardımcı olacak.

Creators of Tomorrow programı, Meta ürünlerini kullanarak tutkularını başarılı bir şekilde mesleğe dönüştüren ve kitlelerine ilham veren yerel yetenekleri ön plana çıkarmayı amaçlıyor. Meta, bunu yaparken aynı zamanda içerik üreticilerine Metaverse’e giden yolda yeni teknolojileri benimsemeleri konusunda da destek olmak istiyor.

meta-creatorsoftomorrow.webp

Meta, hayata geçen program çerçevesinde önümüzdeki aylarda seçilmiş olan içerik üreticilerinin yeteneklerini ön plana çıkaracak ve kariyerlerini geliştirmelerini sağlayacak yeni programlar ve deneyimler sunacak. Meta'nın Facebook, Instagram ve WhatsApp'da yeni ücretli özellikler belirlemek ve oluşturmak için bir organizasyon ekibi kurduğu iddia ediliyor.

Metaverse evrimine giden yolda vazgeçilmez nitelikler olduğuna inanan Meta, bu doğrultuda Türkiye’den günümüzün öne çıkan içerik üreticileri olan Ecem Dilan Köse, Ahmet Rüstem Ekici, Emre Yusufi, Hakkı Alkan, Bünyamin Aydın, Berk Keklik, Meltem Şahin ve Öykü Yalçın ile birlikte çalışacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.