Mezun Olan Öğrencilerin Dilekleri Gökyüzü İle Buluştu

Mezun Olan Öğrencilerin Dilekleri Gökyüzü İle Buluştu

Uğur Okulları’nın Genel Merkeze bağlı tek ortaokul olan Karşıyaka Uğur Ortaokulu’nun seksen iki öğrencisi düzenlenen törenle lise eğitimine uğurlandı. Mavişehir Taypark’ta yapılan törene, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyaka Kaymaka

Kırmızı halıdan geçerek sahnedeki yerlerini alan öğrencilerin, ellerindeki dilek balonlarını gökyüzüne bırakmasıyla tören başladı. Saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmasın yapan Uğur Okulları Genel Müdürü Yücel Yücel, “Uğur Okulları üniversite sınavlarına 48 yıldır öğrenci hazırlama deneyimini, anaokulundan liseye eğitimin her kademesiyle zenginleştirmiştir. Uğur Okulları Ailesi 122 okul ve 11 yeni kampüsü ile giderek büyümektedir. Büyük Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Ailesi’nin bir parçası olarak bugün mezun olan öğrencilerimiz de aydınlık geleceğimizin teminatıdır.” dedi.

Törende konuşan Okul Müdürü Süleyman Çam da öğrencilerine seslenerek “Mezuniyet sonrasında hayatınızda gelişimi yakalamak ve tüm dogmalardan uzak kalmak, Atatürk’ün büyük mirasım dediği ilim ve akıl yoluyla mümkün olacaktır. Sizlerin, laik cumhuriyete sahip çıkan, manevi ve kültürel değerleri benimseyen, insan haklarına saygılı, özgür düşünme gücüne sahip gençler olarak çok başarılı işlere imza atacağınıza inanıyorum” dedi.

Konuşmaların ardından, okul birincisi Bilge Doğa Yılmaz’a diploma ve plaketi Uğur Okulları Genel Müdürü Yücel Yücel ve Okul Müdürü Süleyman Çam tarafından verildi. Yılmaz, yaş kütüğe ismini çakarak birinciliğini ölümsüzleştirdi. Tören tüm öğrencilere okul müdürü ve öğretmenleri tarafından diplomalarının verilmesi ile devam etti. Finalde ise öğrenciler, 10. Yıl Marşı eşliğinde Atatürk ve Türk bayrağı açtı. Tören, ondan geriye sayılarak keplerin gökyüzü ile buluşmasıyla sona erdi.

fb6455ec-867e-472d-ba29-779ef832f0ad

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.