MEZUNLAR HASTALARA UMUT OLACAK

MEZUNLAR HASTALARA UMUT OLACAK

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon (FTR) Yüksekokulu’nun mezuniyet töreninde konuşan DEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hale Ören, “Aldığınız eğitim ve edindiğiniz tecrübeyle hastaların umudu olacaksınız” dedi.

 

Dokuz Eylül Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon (FTR) Yüksekokulu 21. dönem mezuniyet töreni, Sabancı Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Bu yıl 200 öğrencinin mezun olduğu törende konuşan Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hale Ören, bölümden mezun olan öğrencilerin, sağlık alanında önemli bireyler haline geldiğini belirterek, “Yetiştirdiğimiz öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Onların da üniversitemizi başarıyla temsil edeceklerini biliyoruz. Sizler sağlık alanında çok önemlisiniz. Sağlık hizmetleri tek bir alanda oluşmaz, bir ekip işidir. Görev ve sorumluluğunuz çok büyük. Hastalarınızın umudu olacaksınız. Teknoloji, sağlık ve bilimin hızla ilerlediği çağımızda iş mezuniyetle bitmiyor. Okul sonrasında hocalarınızdan destek alarak kendinizi güncelleyin. Hayat yolunuz açık olsun” dedi.

 SEÇKİN BİR MESLEK

Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Nihal Gelecek de, “Mesleki bilgi ve beceri düzeyi yüksek, iyi insan, iyi fizyoterapist özelliğine sahip mezunlarımızın üniversitemizi en iyi şekilde temsil edeceğini düşünüyoruz. Seçkin bir mesleğe sahip oldunuz. Hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.  Nihal Gelecek, sağlık kampüsü içerisinde yer alan eğitim binasını tahsis eden Özgörkey Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Özgörkey’e de teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı. Özgörkey Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Özgörkey ise yüksek onur derecesi ile mezun olan ilk üç öğrenciye plaket ve diplomalarını verdi.

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.