MHP BALÇOVA TEŞKİLATINDAN AFRİN YİĞİTLERİNE DESTEK

MHP BALÇOVA TEŞKİLATINDAN AFRİN YİĞİTLERİNE DESTEK

MHP Balçova İlçe teşkilatı Afrin’de teröristlerle mücadele eden vatan evlatlarına destek olmak ve moral vermek için kan bağışı kampanyası düzenleyerek çatışmalarda şehit düşen askerlerimiz için lokma döktürdü.

Zeytin Dalı Harekatı’nda mücadele eden askerlerimize destek olmak ve moral vermek için Türk Kızılayı ile birlikte kan bağışı kampanyası düzenleyen MHP Balçova İlçe Teşkilatı, şehit düşen askerlerimiz için lokma döktürürken Afrin’de ihtiyaç sahiplerine gönderilmel üzere 600 adet pantolonu İnsani Yardım Vakfı’na (İHH) teslim etti. Tüm MHP Balçova İlçe teşkilatının kampanyaya destek verdiğini dile getiren MHP Balçova İlçe Başkanı Fazıl Şahin, “Tüm halkımızı Afrin konusunda birlik olmaya davet ediyoruz. Bu bir siyasi hareket değil toplumsal bir çalışmadır” dedi.

MHP Balçova İlçe Teşkilat Birimi Başkanı İbrahim Satılmış ise, “Biz cephenin gerisinde, vatan toprağında onların moral ve motivasyonunu yüksek tutmak için elimizden gelen herşeyi samimiyetle yapmaya çalışıyoruz. Akılları burada kalmasın. Türkiye Cumhuriyeti devletinin milli bütünlüğü, bağımsızlığı ve egemenliği için mücadele etmektedirler ve hepimiz onların duacısıyız. Halkımızın bilincini diri tutmak istiyoruz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.