MHP Çeşme: "Çeşme’ yi istiyoruz"

MHP Çeşme: "Çeşme’ yi istiyoruz"

Atamız ve Başbuğumuzdan Cesaret, Liderimizden emir aldık Çeşme’ yi istiyoruz…

İl ve İlçe kongrelerini tamamlayan Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanlığı İl Başkanı Necat Karataş liderliğinde İl Yöneticileri, İlçe Başkanları, İlçe Yöneticileri ve partililerden oluşan 700 kişilik bir heyetle Ankara’ ya adeta çıkarma yaptı.

Anıtkabir ve partinin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in kabirlerinin de ziyaret edildiği son olarak da MHP Genel Merkezinde Genel Başkan Devlet Bahçeli ile buluşulup İzmir teşkilatı olarak liderimizin arkasındayız mesajının net bir şekilde verildiği ziyarete İzmir Milletvekilleri Ahmet Kenan Tanrıkulu ve Oktay Vural da katıldı.

Mhp İzmir İl Başkanlığının organize ettiği Ankara çıkarmasına 8 kişilik yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet ile katılan MHP Çeşme İlçe Başkanı Gazi FİLDİR, Ankara ziyaretleriyle alakalı aşağıda ki açıklamalar da bulundu.

“Milliyetçi Hareket Partisi Çeşme İlçe teşkilatı olarak İzmir İl Başkanlığımızın organize ettiği Ankara programına büyük bir heyecan içinde katılım sağladık. Öncelikle bu programı organize eden İl Başkanımız Sayın Necat Karataş ve İl Teşkilat Başkanımız Sayın Sait Şanlı’ nın şahsında bütün İl yöneticilerime ve katılım sağlayıp 700 kişilik daha önce eşi görülmemiz bir ziyaret yaşamımıza katkı sağlayan bütün ülküdaşlarıma teşekkür etmek isterim.

Bizler Ankara’ ya Türk Milletinin üst aklı, Türk Dünyasının ak saçlısı, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ ye olan bağlılık ve sadakatimizi sunmaya, emir ve direktiflerini almaya gittik. Tabii bunun öncesinde Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Partimizin kurucusu Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in de kabirlerini ziyaret ederek hasret ve özlemlerimiz sunup dualarımızı ettik. Sayın Genel Başkanımız bizleri bir baba şefkat ve sıcaklığında karşılayıp Türk siyasetinin dünü bugünü ve yarınıyla alakalı anı ve görüşlerini paylaşıp tecrübelerinden faydalanmamıza vesile oldu.

Sayın Genel Başkanımız bizlere Milliyetçiliğin, Milletini karşılıksız sevmek olduğunu ve siyaseti Allah rızası ve millet bekası için yapmamız gerektiğini söyleyip bizlere hedef olarak 2019 yılının Mart Ayında yapılacak mahalli idareler seçimlerini hedef olarak gösterdiler.

Bende bu vesile göreve geldiğimiz ilk günden çalışmalara başladığımız ve geçtiğimiz hafta da bir kahvaltı organizasyonu ile ilan ettiğimiz Çeşme’yi Milliyetçi Hareket Partisine kazandıracağımız ve Çeşme’ yi yerel seçimlerde alacağız sözümüzü yenilemek istiyorum. Atamız ve Başbuğumuzdan cesaret, liderimizden emir aldık, Çeşme’ yi istiyoruz. Bir gün bile durmadan çok çalışacağız ve kimileri için zor, imkansız olanı başaracağız 2019’ un Mart ayında Çeşme Belediyesinde Üç Hilali dalgalandıracağız.”

Ankara ziyaretine MHP Çeşme İlçe Yönetiminden; İlçe Başkanı Gazi FİLDİR’ in yanı sıra İlçe Başkan vekili Galip ULUÇAM, İlçe Başkan Yardımcıları Gökhan ÇELİK, Hakan ÇALI, Erol ALÇİMEN, Hakan TEKİN, Gökhan DENİZ ve Durmuş BİÇER katıldı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.