MHP İl Başkanı Karataş: Bahçeli'nin Ayaklarının Altında

MHP İl Başkanı Karataş: Bahçeli'nin Ayaklarının Altında

MHP İl Başkanı'ndan Anayasa açıklaması.

Necat Karataş, “CHP ve HDP’nin yapmaya kalkıştığı anayasa paketini ayaklarımızın altında ezdik, Türk Devleti’nin Anayasa’sını Türk Milleti yapar. Bölücüler ve bölücülere boyun eğenler değil” dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir il teşkilatından üç alanda “EVET” çalışması. Partisinin İzmir’deki referandum çalışmalarını yöneten İl Başkanı Necat Karataş ve üç ayrı ekiple MHP’nin niçin “evet” dediğini anlatıyor. İl Başkanı Necat Karataş, Teşkilat Başkanı Sayit Şanlı ve İl Sekreteri Ali Peynirci’nin oluşturduğu ekipler Karşıyaka, Bayraklı, Seferihisar, Güzelbahçe, Çeşme, Urla, Aliağa, Foça, Bergama, Kemalpaşa, Narlıdere, Kınık ve Dikili gibi ilçelerinde bilgilendirme toplantılarını tamamladı. Toplantılarda mensuplarımızın ve halkımızın meseleyi çok iyi anladıklarını görmek bizi son derece memnun etti diyen İl Başkanı Karataş “ MHP ve lider Bahçeli’nin önderliğinde yapılan Anayasa Türk Anayasasıdır. Devletin Bölünmez bütünlüğü ve Türk Devleti olduğu garanti altına alınmıştır. Bu başarı MHP’lilerin başarısıdır. Daha birkaç yıl önce “CHP-HDP ve FETÖ” ile Türklüğün silindiği bir Anayasayı dayatmaya çalışanlar MHP ve Liderimiz sayesinde sert bir tokat yemişlerdir. Türk Düşmanları ve Türkiye Düşmanları 16 Nisanda millet iradesi karşısında boğulup gideceklerdir” dedi. 

Bahçelinin Ayaklarının Altında Ezildiler

Partilileriyle son olarak, Kemalpaşa, Konak ve Buca ilçe teşkilatlarında bir araya gelen MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş yaptığı konuşmalarda “ Türk Milliyetçileri’ nin iradesi Türk milletin dayanağıdır. Devletimizin Varlığı ve birliği verilen soylu mücadelemiz sonunda Türk Milliyetçiliği kazanmış, her türlü bölücülük, örgütçülük ve yıkıcılık liderimiz Bahçeli’nin ayakları altında ezilmiştir” diyerek gelinen süreci tahlil etti. İzmir’de geçmişte yapılan Bayrak Mitinginin de içinde olduğu “Milli Değerleri Koru ve Yaşat” konulu 9 MHP mitinginin bugün gelinen noktanın en önemli adımı olduğunu da vurgulayan İl başkanı Karataş, “Akiller denilen akılsızlığı, Çözüm denilen çözülme süreçlerini” nasıl geçtiğimizi unutmayalım. Muhterem Liderimizin ve hepimizin bu süreçlerde vatan millet ve devlet için neler yaptığımızı çok iyi hatırlayalım”

PKK ve FETÖ Devlet İçinde

“Unutmayalım ki Türk Devleti sonsuza kadar yaşayacaktır, devletimizin yaşaması için de bizlerin mücadele etmesi gerekmektedir. Habur’daki Rezaleti, Oslo’daki pespayeliği ve Dolmabahçe’deki acizliği yaşarken yükselttiğimiz tepkiler bugün ne kadar haklı olduğumuzu ortaya koymaktadır. Yıllardır devletin içine sızan örgütlerden kurtulma vakti gelmiştir. Burada güç artık Türk Milliyetçilerinin elindedir. Yumruğu tam da bu meselenin üzerine vurma anı yaklaşmıştır. Türk Devleti’nden bölücü hainleri temizleme günü artık görünmüştür.”
CHP ve HDP ile Yan Yana Geldiler

Türlü oyunlarla,  gizli işbirlikleriyle ve kirli kaynaklarla bizi yolumuzdan çevirmek isteyenler, şunu bilmelidirler ki, milletimiz her şeyi çok iyi bilmektedir. Dün HDP ile Türklüğü yok eden bir anayasa yapmaya kalkan ve “Bebek Katiline ev hapsi verilebilir” bir CHP ile yan yana gelenler gözden kaçmamaktadır. Kimlerle hangi yolu yürüdüklerine bakmalıdırlar. Kılavuzlarına dikkat etmelidirler” Diyerek konuşmasını sürdüren İl Başkanı Necat Karataş konuşmasında şu ifadelere de yer verdi; 

Başkanlık Seçimleri 2019’da

“Referandumdan “Evet” çıktıktan sonra, 2019 yılına kadarki süreçte, sistemin işleyişini oluşturacak yönetmeliklerin hazırlanacağını bilmiyorlar mı? Cumhurbaşkanlığı Seçimleri 2019 Yılında yapılacaktır. 16 Nisandan sonra Kasım 2019 yılına kadar bir başkanımız yoktur. Bunu kavrayamayanlar var!”

Buca’da Şehitler Unutulmadı

Buca İlçe Teşkilatının yeni toplantı ve eğitim odasının açılışını da yapan İl Başkanı Karataş,  İlçe Başkanı Bekir Arnavut’a faaliyetlerinden dolayı teşekkür etti. İlçe Başkanı Bekir Arnavut da toplantıda yaptığı konuşmada; “Bizim için Türk Devleti’nin varlığı birliği ve dirliği önemlidir. Biz bunun için varız. Bunun mücadelesi için şehitler veren bir hareketiz. İşte bu yüzden yeni açtığımız toplantı salonumuzu şehitlerimizin anılarıyla ve fotoğraflarıyla donattık. Hareketimize armağan ediyor, Türklük için, Cumhuriyet için sonuna kadar “EVET” diyoruz.” Dedi.

Özmen “Evet” milli direncimizdir

İlçesine yapılan ziyarette konuşan Konak İlçe Başkanı Mehmet Özmen ise, “Neler yaşadığımızı hepimiz biliyoruz. Alçak darbe girişimi, bombalamalar ve şu anda gerçekleştirilen uluslararası baskılar Türkiye’nin durumunu ortaya koyuyor. Saldırıların hepsine direnç göstermek zorundayız. Bin yıl daha bu topraklarda kalma azmimizi ortaya koyuyoruz. Evet bizim milli direncimizdir” dedi. 


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.