MHP İzmir: "Anayasaya 'Evet' demek boynumuzun borcu"

MHP İzmir: "Anayasaya 'Evet' demek boynumuzun borcu"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Çiğli ilçe teşkilatını ziyaret etti. Karataş, “Türk’ün adının perçinlendiği Anayasaya “Evet” demek boynumuzun borcudur.” dedi.

 

Partisinin referandum çalışmalarını ilçe ilçe sürdüren İl başkanı Necat Karataş Çiğli ilçe teşkilatında partililerle bir araya geldi. İlçede yapılan saha çalışmaları hakkında bilgi alan il başkanı Karataş, ikinci etap çalışmalar için Çiğli ilçe teşkilatıyla istişarede bulundu. Gerçekleşecek olan referandum hakkında değerlendirmelerde de bulundu. İl Başkanı Necat Karataş, “Cumhuriyetimizin temellerine dinamit koyan mihraklar şimdi gelmiş MHP’ye iftira atıyorlar! Soruyoruz onlara, HDP ve FETÖ ile Anayasa yapılırken neredeydiniz, Bebek katiline ev hapsi verilebilir derken neredeydiniz, Federasyon konuşulabilir dendiğinde ne yapıyordunuz? Ama biz, ama MHP Vatan için Cumhuriyet için hepsine karşı çıktı! Bölünmez bütünlüğümüz için dimdik durduk. Liderimizin kararlılığı ve ilkeli siyaset öngörüsüyle mücadelemizi verdik. Biz mücadele verirken onlar vazgeçiyordu. Bunu unutmadık. Türk Milleti unutmaz” dedi.

Başbuğumuz Hayatı Türklük Sevdasıydı

“Merhum başbuğumuzun yirminci ölüm yıldönümünde onun ideallerinin peşinden koşar adım gidiyoruz”  diyerek sözlerini sürdüren Karataş, “Türk Milleti için, devlet kutsal bir yapıdır. Devletin sonsuza dek yaşaması da Türk milletinin inancıdır. Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş MHP’yi bunun için kurmuştur. Bizleri bunun için yetiştirmiştir. O’nun hayatı Türklük Sevdasıyla ve hizmetiyle geçti. Başbuğumuzu her zaman hayır dualarla anıyoruz” açıklamasını yaptı.

Türk’ün Anayasası

Hazırlanan ve milletin kararına sunulan yeni anayasa için de “Türk’ün Anayasası” ifadesin kullanan Karataş, “Liderimiz Sayın Bahçeli’nin altında imzası olan her yola başımızı koyarız. Gözümüzü de budaktan esirgemeyiz. Biliriz ki liderin gösterdiği hedef, bizim için emirdir, bizim için Kızıl Elmadır. Bu anayasa Türk’ün Anayasasıdır. Altında Türk Milliyetçilerinin imzası vardır.” Diyerek sözlerine son verdi.

Yıldız; Cumhuriyetin Bekçisiyiz

Toplantıda söz alan MHP Çiğli İlçe Başkanı Mustafa Yıldız da yaptığı konuşma da “Milliyetçi-Ülkücü Hareket varolduğu günden buyana her zemin ve şartta Türk Milletinin hizmetinde olmuş, Devletin devamlılığı için her türlü mücadeleyi vermiştir. Bizler yine görevimizin başındayız, Cumhuriyetimizin bekçisi, Atatürk’ün izindeyiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Biz varken Devletimiz sonsuza dek yaşayacaktır. Referandumda Türk Anayasası “Evet”lerle hayata geçecektir” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.