MHP İzmir, iftarda bir araya geldi

MHP İzmir, iftarda bir araya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş, partisinin ilçe başkanları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Düzenlenen iftar yemeğine MHP İzmir il başkanı Necat Karataş yanı sıra teşkilat birimi ve ilçe başkanları katıldı.

Toplantıda ilçe kongreleri ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan il kongresi ile ilgili değerlendirmeler ele alında.

İlçe Başkanlarından Tam Destek

İftar yemeğinden sonra söz alan ilçe başkanları, kongre sürecinde Necat Karataş’ı destekleyeceklerini bildirdiler.

“Partimizin ve liderimizin her daim arkasında bulunan ve vatan, millet adına daha ne yapabilirim derdinde olan sayın il başkanımızın samimiyetine güveniyoruz. Bizlerde yanında durarak ayrılıkçı, fitne içeren söz sahiplerine en net cevabı vermiş olacağız. Önümüzdeki il kongresinde Necat Karataş beyefendiyi sonuna kadar destekleyeceğiz.”  İfadesinde bulundular.

Ardından hep bir ağızdan  “Hareketin Lideri Devlet Bahçeli” dediler.

Necat Karataş : “Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendinin Talimatlarını Yerine Getireceğiz”

İlçe başkanlarından sonra söz alan MHP İzmir il başkanı Necat Karataş Ankara’ya yapmış olduğu ziyarete ve kongre süreçlerine değindi.

“Öncelikle bu mübarek ayda iftar soframızda bizlerle beraber olduğunuz için her birinize ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum ve hepinizle gurur duyuyorum. Geçtiğimiz ilçe kongrelerinde yeniden başkan seçilen ve yeni başkanlarımıza bir kez daha başarılar diliyorum. Her zaman belirttiğim gibi ülkemizi darboğazdan kurtaracak kadrolar İzmir’de oluşmaya başladı. Bunun bilincinde olup her zamankinden daha fazla gayret sarf ederek, amacımıza ulaşacağız.

Cuma günü liderimiz Devlet Bahçeli beyefendiyi makamında ziyarette bulunduk. Hepinize ayrı ayrı selamlarını iletti ve başarılar diledi. Önümüzdeki il kongresi tarihi konusunda inisiyatifi bizlere bıraktı. İl yönetimimiz ile birlikte istişare edip tarihi önümüzdeki günlerde Genel Merkezimizle paylaşacağız ve sizlere de duyuracağız. Ayrıca liderimizin talimatlarını eksiksiz ve titizlikle yerine getireceğiz.”

Karataş : “Hayatımın Her Döneminde Başbuğumuza ve Liderimiz Devlet Bahçeli’ye Sadakat ile Bağlı Kaldım”

“Ben merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’e sadakatli bir parti üyesi ve yöneticisi oldum. Bugünde Liderimize aynı sadakatle bağlıyım. Ülkücü Harekete mensup olmaktan ve Devlet Bahçeli bey ‘in bir yönetici olmaktan şeref duyuyorum. Önce ülkem ve milletim sonra partim diyen, Hayatını yüce Türk milletine ve Milliyetçi – Ülkücü harekete adayan, ilkeli dürüst, büyük dava adamı ve devlet adamı olan Devlet Bahçeli bey ’in il başkanı olmaktan gurur duyuyorum.”

“Aday Olacağım”

“Aday olup, olmayacağım konusunda çeşitli söylentiler işitiyoruz. Burada sizlerin huzurunda ve sizlerin destekleriyle aday olacağımı açıklıyorum ve diyorum ki “ İzmir daha güçlü ve daha emin bir Milliyetçi Hareket Partisi’ni kazanacak.” Amaçlarımız ve gayelerimiz doğrultusunda İzmir’imize ve dolayısıyla Güzel ülkemize partimiz adına hizmet etmek için tekrar adayım. İzmir tek yürek liderimizin emrindedir.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.