MHP İzmir'den Meral Akşener mitingiyle ilgili önemli açıklama

MHP İzmir'den Meral Akşener mitingiyle ilgili önemli açıklama

MHP İzmir Medya ve Tanıtımdan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cumhur Bulut'tan zorunlu açıklama.

MHP İzmir İl Başkanlığı yaptığı yazılı açıklamayla, Meral Akşener'in İzmir'de yarın yapacağı miting için "Bir İzmir kurumu" tarafından 10 bin adet afiş hazırlandığını öne sürdü. İşte o açıklama:

"MHP İzmir İl Başkanlığı yaptığı yazılı açıklamayla, Meral Akşener'in İzmir'de yarın yapacağı miting için "Bir İzmir kurumu" tarafından 10 bin adet afiş hazırlandığını öne sürdü. İşte o açıklama:

Değerli Basın Mensuplarımız,
Aziz Hemşehrilerimiz,

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Teşkilatı olarak karşı karşıya olduğumuz sorulara ve sorgulamalara cevap vermek üzere bu mecburi açıklamayı yapıyoruz.

İl Başkanımız Sayın Necat Karataş’ın Başkanlığında, Liderimizin ve Genel Merkezimizin tensipleriyle altıncı yıla yaklaşan bir zamandan bu yana görev yapan bir il teşkilatıyız. İki kongre ve dört seçimle mensuplarımızın ve hemşerilerimizin hizmetinde görev yapıyoruz.

Gücümüz yettiğince ve mali kaynaklarımızın imkânları doğrultusunda yürüttüğümüz bu çalışmalarımıza tüm İzmir şahitlik yapmaktadır.

Malumlarınız olduğu gibi sürdürdüğümüz seçim çalışmaları başta olmak üzere siyasetin tüm icra alanları büyük mali külfet getirmektedir. Bu tartışılmaz gerçek de bütün siyaset erbabı tarafından bilinmektedir.

Değerli Basın Mensuplarımız,
Aziz Hemşehrilerimiz,

Atandığımız 2011 yılı sonlarından bugünlere partimizin Medya ve Tanıtımdan Sorumlu İl Başkan yardımcılığı görevini yürütmekteyim. Deruhte ettiğimiz görev alanı sizlerin de çok iyi bildiği gibi çalışmalarımız kapsamında harcama yapan bir alandır. 

Tamamıyla kıt kaynakların, zorlukların ve insanüstü mücadelelerin partisi olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin İzmir il teşkilatı olarak seçim çalışmalarında zaman zaman karşı karşıya kaldığımız kurumlarımız olduğu gibi, beklentilerini de yerine getiremediğimiz durumlar olmuştur. 

Çünkü Milliyetçi Hareket Partisi meşru yolların dışına çıkmayan, her türlü maddi ve manevi kaynağının değerini bilen insanlardan müteşekkil bir yapıdır. Evet, bizim diğer siyasi partiler gibi yüksek bütçelerimiz ve sınırsız maddi kaynaklarımız yok, ama bizim Türk Milletine hizmet etme yolunda azim ve karalılığımız var. Buna da herkes şahittir.

Değerli Basın Mensuplarımız,
Aziz Hemşehrilerimiz,

Sözlerime başlarken zorunlu bir açıklama yaptığımızı ifade etmiştim. 

Tarafımıza gelen ihbar içerikli e-postaların haddi hesabı yoktur. Mensuplarımız veya dürüstlüğü için bunu yaptığını vurgulayan birçok insan İzmir’i baştanbaşa donatan bir mitingin afişleri için bize bilgi göndermektedir.

Bu bilgileri de sizinle paylaşmak ve ilgili kurumlardan da “bilgi edinme hakkımız” doğrultusunda açıklama isteyeceğimiz bilinmelidir.

Değerli Basın Mensuplarımız,
Aziz Hemşehrilerimiz,

Bizlere yazılı olarak gönderilen bilgilere göre söz konusu mitingin duyuru afişlerinin sadece bir İZMİR KURUMU tarafından 10.000 Adet yaptırılıp miting komitesine teslim edildiği ifade edilmiştir. Bu konu ile ilgili gelen birden fazla bilgi, tarafımızı bu açıklamayı yapmaya mecbur etmiştir.

Kanlarını satarak ve canlarını feda ederek partilerini yaşatan bir hareketin mensubu olarak elbet bundan dolayı dehşete düşmüş bulunmaktayız!

Ve bu harcama sadece ve sadece afişler içindir. Mitingin diğer masrafları da hesaba katıldığında sonuç son derece ürpertici olacaktır. Kullanılan kaynak son derece yüksek bir meblağ içermektedir.

Şimdi biz o değerli “İZMİR KURUMU” na resmen dilekçe ile başvuracak ve verdikleri cevabı da merakla bekleyerek sizlerle paylaşacağız.

Eğer durum şüphe ve ihbarları doğrular bir sonuç çıkarırsa; kararı samimi ve imanlı Türk Milliyetçilerine ve hemşehrilerimize bırakacağız.

Ve son olarak, “Bu Bizim Kaçıncı Basılan Kervanımızdır?” sorusunu da dava arkadaşlarımıza soruyorum.

Saygılarımla."

Cumhur BULUT
Medya ve Tan. Sor.
İl Bşk. Yrd.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.