MHP İzmir’den önemli çalıştay

MHP İzmir’den önemli çalıştay

MHP İzmir İl Başkanlığınca, İzmir’in en önemli kurum temsilcileriyle yapılacak olan 'Yerel Yönetim Çalıştayı ile ilgili konuşan İl Başkanı Veysel Şahin, "Çalıştayımızın partimize ve Cumhur İttifakımıza İzmir yerelinde fayda sağlayacağını düşünüyorum" dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı 2 Aralık Cumartesi günü Balçova Termal Tesisleri’nde gerçekleştirilecek çalıştaya hazır. İzmir’in yerel sorunları ile ilgili düzenlenecek çalıştaya, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO), İzmir Ticaret Odası (İZTO), İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği (İESOB), İzmir Küçük Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, İzmir Ticaret Borsası (İTB), Türkiye Kamu Sen, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV), Ege Üniversitesi, Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ), Dokuz Eylül Üniversitesi, Demokrasi Üniversitesi, MHP İzmir Teşkilatları, İzmir Ülkü Ocakları, Ülkücü Teknik Elemanlar Derneği, Şehir Plancıları, Altyapı Uzmanları, Kamu Yönetimi Uzmanları, Gazeteciler ve şehir bilimciler katılıyor.

mhpizmir1.jpeg

Çalıştaya ilişkin konuşan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “İzmir büyük bir şehir, İzmir sorunları olan ve sorunlara açık bir şehir. Ortak akılla ve bilgiyle çözüme kavuşturacağımız meseleleri masaya yatırmak istedik. Önemli sonuçlar elde edeceğimize inanıyoruz” dedi.

"ÖNEMLİ BİR KADRO İLE ÇALIŞACAĞIZ"

Çalıştayın çok önemli bir kadro ile gerçekleştirileceğinin de altını çizen İl Başkanı Şahin, “İzmir’in en önemli kurumların temsilcileri ve alanlarında uzmanların katılacağı ortak akıl platformumuzun çok büyük destek gördüğüne şahit olduk. Bu bizi gayretlendirdi. Önemli bir kadro ile İzmir’i masaya yatıracağız. Hepimizin malumu olduğu gibi İzmir sorunlar yaşayan ve iyi planlanmadığı için sorunlara da her zaman açık olan bir şehir. Bunu da zaten görüyor ve zararlarını hep birlikte yaşıyoruz. Buradan çıkacak sonuçların İzmir’in kaderini değiştireceğine inanıyorum” açıklamasını yaptı.

"İZMİR MAKÛS TALİHİNİ YENMELİ"

“İzmir’in yaklaşık çeyrek asırdır aynı siyasi gelenek tarafından yönetildiğini, yerel olarak da bu yönetim tarzının şehrimize bir şey kazandırmadığını da hep birlikte görüyoruz” diyerek sözlerini sürdüren MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “2024 Seçimlerinin İzmir’in makûs talihini değiştireceğine ve Cumhur İttifakı’nın İzmir’in geleceğini aydınlatacağına inanıyorum. Bu çalışmamız da bu sebeple büyük önem taşıyor” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.