MHP İzmir'den son referandum açıklaması

MHP İzmir'den son referandum açıklaması

İl Başkanı Necat Karataş'tan önemli açıklama.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, referanduma bir gün kala bir açıklama yayınladı. 

“EVET” bizim için milli şuur meselesidir, EVET bizim için Türklük adına ve ülkemiz adına ettiğimiz yemindir" diyen Karataş, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

 

 

Değerli Hemşehrilerimiz,

Aziz Dava Arkadaşlarımız ve

Kıymetli Basın Mensuplarımız,

Yarın binlerce yıllık geleneği ve devamlılığı olan Türk Devleti için önemli bir kavşakta Millet İradesine başvuracaktır.

Bu irade hiç şüphesiz Türk Devleti’nin dayanağıdır.

Türk Devleti, Türk Milleti varolsun ve sonsuza dek yaşasın diye kurulmuş, İlahi tecelliyatla donatılmış ve korunmuştur.

Temeli şehit kanları, kutlu dua ve niyazlarla atılan Türkiye Cumhuriyeti Devleti de Millet iradesinin, işgalcilere karşı mücadeleyle kurduğu son devlettir.

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu bu devlet hiç kimsenin şüphesi olmasın ki sonsuza dek yaşayacaktır.

Her Türk Evladı gibi biz Türk Milliyetçileri yani Milliyetçi Hareket Partililer olarak Bu Ülke ve Bu Cumhuriyet için yemin ettik, dönmeyeceğiz.

İşte yarınki halkoylaması bu sebeple büyük önem taşımaktadır.

Değerli Hemşehrilerimiz,

Aziz Dava Arkadaşlarımız ve

Kıymetli Basın Mensuplarımız,

Uzun zamandır üzerinde tartışılan, Türklüğün yok edilmesi, cumhuriyetin ve vatanın parçalanması ve Bebek Katilinin ev hapsine çıkmasına kadar gelen Anayasa ve başkanlık sistemi görüşmeleri Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi’nin meselelerimiz üzerine vurduğu Türklük Yumruğu ile son bulmuştur!

Türk devletinden Türk adını silmek isteyen bölücü ve yıkıcı unsurlar bu silleyle yere serilmiş ve bertaraf edilmiştir!

Şimdiki Yeni Anayasa MHP kadroları tarafından yapılmış, Türklük iradesi bu anayasada kendini bulmuş, Devletimizin üniter yapısı, Vatanımızın ve milletimizin bölünmezliği tartışılmayacak maddelerle garanti altına alınmıştır.

Bu her şeyden önce Türk evlatlarının ve Türk Milliyetçilerinin iradesinin ortaya konmasıdır. Milliyetçi Hareket Partisi işte bu yüzden milli iradenin kendini bulduğu siyasi bir merkezdir!


Değerli Hemşehrilerimiz,

Aziz Dava Arkadaşlarımız ve

Kıymetli Basın Mensuplarımız,

Yarın Cumhuriyetimizin ve demokrasi anlayışımızın gereği olarak hep birlikte; birlik ve kardeşlik içerisinde Türklük Anayasası için, Atatürk’ün Kurduğu Cumhuriyetimiz için ve Türklüğün bekası için oy kullanacağız.

Bizim için herkes değerlidir. Bizim için herkes önemlidir. Nasıl ki vatanımızın bir tek çakıl taşından vazgeçemiyorsak insanımızın da saçının bir tek telinden vazgeçemeyiz. Kim olursa olsun attığı adımdan dolayı kınamıyoruz. Millet bizim için bölünmez bir bütün Türkiye Cumhuriyeti de bu bölünmezliğin ortak iradesidir.

“EVET” bizim için milli şuur meselesidir, EVET bizim için Türklük adına ve ülkemiz adına ettiğimiz yemindir.

Bu duygularla yarın gerçekleşecek olan halkoylaması sonuçlarının Devletimize, milletimize ve hemşehrilerimize iyilikler ve esenlikler getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Demokrasi şenliğimiz kutlu olsun, tüm hemşehrilerimizi de oy vermeye ve bu önemli göreve davet ediyorum.

Saygılarımla.

Necat KARATAŞ

İl Başkanı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.