MHP İzmir'in acı kaybı

MHP İzmir'in acı kaybı

İzmir teşkilatında büyük üzüntü yarattı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir il teşkilatının ve İzmir iş dünyasının önemli isimlerinde Selahattin Şahin’in eşi Zeliha Şahin hayatını kaybetti.

Uzun süredir tedavi altında olan Zeliha Şahin’in kaybı İzmir’de büyük üzüntü yaratı. Böbrek hastası olan Bayan Şahin, doktorların tüm çabasına rağmen kurtulamadı. Her zaman Eşi Selahattin Şahin’in yanında olan merhumenin kaybı MHP İzmir il teşkilatı içinde büyük üzüntüye sebep oldu.

unnamed-154.jpg

MHP Gaziemir ilçe Başkanlığı, İl Başkan yardımcılığı, il Başkanvekilliği ve milletvekili adaylıklarında bulunan Selahattin Şahin’ine taziyede bulunmak için partililer erken saatlerden itibaren Şahin ailesinin yanında oldu.

Zeliha Şahin’in kaybını üzüntüyle öğrendiklerini vurgulayan il başkanı Necat Karataş; “ Ailemizden birini kaybettik. Acımız büyük. Başta Selahattin Şahin Kardeşim olmak üzere Şahin ailesinin tüm mensupları bizlerin en büyük destekçisi ve dava arkadaşlarımızdır.  Bu acı ailemize büyük üzüntü yaşatmıştır. Başta kardeşim Selahattin Şahin’e, Şahin Ailesine ve tüm mensuplarımıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun dualarıyla merhumeye Fatihalar gönderiyoruz.” Dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu’nunda katışacağı beklenen Zeliha Şahin’in cenazesi bugün ilkindi Namazını müteakip  Gaziemir Meydan Camii’nde kaldırılacaktır.

Biz de Medya Ege ailesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine başlığı diliyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.