MHP Karşıyaka Yönetimi İstifa Etti

MHP Karşıyaka Yönetimi İstifa Etti

Meral Akşener'i desteklediği bilinen MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Ufuk Öztürk ve Karşıyaka yönetimi toplu olarak istifa ettiler.

Kongreye hazırlanan MHP 'de , Genel Başkan Adayı Meral Akşener'e destek veren Karşıyaka İlçe Başkanı Ufuk Öztürk görevinden istifa etti.

İzmir'de hafta sonu Genel Başkan Adayı Meral Akşener'in mitingine katılan 12 ilçe başkanından biri olan, Karşıyaka MHP İlçe Başkanı Ufuk Öztürk istifa etti. İl Başkanlığı tarafından Akşener'e destek veren; Karşıyaka, Bornova, Balçova, Beydağ, Bergama, Çeşme, Karaburun, Kınık, Menderes, Tire, Selçuk ve Urla ilçe başkanlarına yönelik görevden alma girişimlerinin başlatılması beklenirken, Öztürk istifa ettiğini açıklayan ilk başkan oldu.

13092038_241607279531888_7071134935817165475_n

İstifa ettiğini sosyal medya hesabından da duyuran Öztürk, şu açıklamalara yer verdi:

"17 Ocak 2015 tarihinde yapılan Kongrede delegelerin teveccühü ile geldiğim İlçe Başkanlığından bugün itibari ile istifa etmiş bulunmaktayım.

Önce Ülkem ve Milletim, sonra Partim ve Ben anlayışı ile bulunduğum süre içinde yönetimimle beraber iki büyük Genel Seçim geçirdik.

Bugün geldiğimiz durum ise Milliyetçi Hareket Partisinde olması gereken değişimi mecbur kılmaktadır.

Genel Başkan adayı olarak ay kadar temiz ve pakça bir Hanım, yıldızlar gibi parlayan Beyefendiler, Türk Milletinin ihtiyacı olduğu bir dönemde bu göreve talip olarak Milletimize heyecan getirmişlerdir.

Ben ve Yönetimim bu değişim talebinin yanında olarak değerli Genel Başkanlığımızın Genelgesi gereği , görevden alınmak yerine, istifa etmeyi Teşkilatçılık gereği uygun bulduk.

Yönetimde bulunduğumuz süre içinde başta Yönetim Kurulumuz, Parti Yönetimimiz, Karşıyaka’da bulunan tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarına ve Sivil Toplum kuruluşlarına tarafımıza gösterdikleri ilgiden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Yarınların Vatanımıza, Milletimize ve Partimize hayırlar getirmesi dileğiyle teşekkürlerimi arz ederim.

Varlığımız Türk Varlığına Armağan Olsun,"

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

SAYGILARIMLA

MHP Karşıyaka İlçe Başkanı

F.Ufuk ÖZTÜRK

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.