MHP lideri Bahçeli: İzmir, mutlaka el değiştirmeli

MHP lideri Bahçeli: İzmir, mutlaka el değiştirmeli

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2024 yılında yapılacak mahalli idareler seçimlerine ilişkin açıklama yaparak İzmir'i işaret etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından Türk milletinin, Cumhuriyet'in 100'ncü yıl dönümünde mühim ve müessir bir kazanıma imza attığını, kutlu iradesiyle gelecek beş yılın ve Türkiye Yüzyılı'nın yol haritasını belirlediğini dile getiren Bahçeli, “Kaldı ki ülkemizi dibi zifiri karanlık uçurumlara çekmek maksat, arayış ve arzu içinde kıvranan muhtelif iç ve dış fesat yuvalarına fırsat verilmemiştir. Egemenliğin yegane sahibi olan milletimiz istikbal ve istiklal haklarına gölge düşürmediği gibi zillet ve hezimet siyasetine de şans tanımamıştır” ifadelerini kullandı.

devlet-bahceli-kimdir-devlet-bahceli-nereli-devlet-bahceli-hayati-devlet-bahceli-esi-milliyetci-hareket-partisi-genel-baskani-devlet-bahceli-hakkinda-bilinmeyenler.webp

MHP lideri Bahçeli, 2024 yılında yapılacak mahalli idareler seçimlerine dikkat çekerek, İzmir'i işaret etti.

Bahçeli şöyle konuştu; "CHP ve HDP başta olmak üzere muhalefet partilerinin yönetimi altında inim inim inleyen belediyelerin milli iradenin müdahalesiyle kurtarılması önümüzdeki en sıcak gündem konusu haline gelmiştir. Bilhassa İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Aydın, Muğla, Hatay, Eskişehir, Tekirdağ ve Mersin Büyükşehir Belediyeleri ile birlikte HDP'nin terör örgütü PKK'ya yardım ve yataklık maksadıyla zehirleyip seferber ettiği belediyeler mutlaka el değiştirmeli ve cumhurun yönetimine geçmelidir."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.