MHP NARLIDERE İLÇE BAŞKANI KESKİN’DEN HODRİ MEYDAN

MHP NARLIDERE İLÇE BAŞKANI KESKİN’DEN HODRİ MEYDAN

18 maddelik Anayasa değişikliği teklifi TBMM'ye sunuldu. Yapılan oylamalar sonucunda tüm maddeler kabul edildi.Ve şimdi “Evet”, “Hayır ”tartışmaları başladı.

MHP Narlıdere ilçe Başkanı Metin Keskin, gerek parti içi muhaliflere, gerekse “Hayırcılara “Hodri ”meydan dedi.

Referandum oylamasında “Evet ”oyu vereceğinin altını çizen Başkan Keskin ”Herkese hodri meydan diyorum. Kimin eteğinde ne taş varsa döksün. Elindeki ne belge varsa ortaya çıkarsınlar. Onlarla her ortamda tartışmaya hazırız. İstedikleri TV kanalında onlarla tartışmaya hazırız. Dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır” sözüne sonuna kadar katıldığını ve böyle bir genel başkan ile aynı safta yer almaktan büyük onur duyduğunu dile getiren Keskin ”Gerek Anayasa maddesi değişikliği, gerekse başkanlık sistemine öne ülkem sonra devletim, sonra partim ve ben anlayışına sahip bir genel başkana sahip olduğumuz için ne kadar duysak azdır. Diye konuştu

Partililerinin kulaktan dolma, şişirme haber, aslı astarı olmayan söylemlere itibar etmemelerini isteyen MHP Narlıdere İlçe Başkanı Metin Keskin” Yapılanlar eleştiriden çok hakaret boyuna vardı. Partimin Genel Başkanı hakkında hakaret içeren konuşmalar yapanlarla, her zaman verecek bir cevabımız vardır.

Devlet Bey hakkındaki ahlaksızca söylem ve tutumlarından dolayı parti içi muhalifleri şiddetle kınıyorum. Ne yaparlarsa yapsınlar doğru tekdir. Türkiye ve vatan sevdalısı bir Genel Başkan’ın emrinde çalışmaktan gururluyuz ve mutluyuz. Şeklinde konuştu.

MHP İzmir İl Başkanlığının nezdinde donanımlı kadrolarıyla “Evet” için çalışacaklarını söyleyen Keskin ”Hepsi bir birinden değerli ilçe başkanlarımızla bu süreçte devletimizin bekası için taşın altına elimizi değil gövdemizi koymaya hazır ”dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.