MHP Narlıdere'den Kick Boks turnuvası

MHP Narlıdere'den Kick Boks turnuvası

“Uyuşturucu ve teröre bulaşırsan ölürsün, spor yaparsan övünürsün!"

MHP Narlıdere İlçe Teşkilatı, uyuşturucu ve teröre karşı Kick Boks turnuvası düzenliyor. Yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

"MHP Narlıdere İlçe Başkanlığı olarak; Ülkemizin en büyük kanayan yaralarından olan uyuşturucu- madde bağımlılığı ile terör illetine karşı; milletimizde farkındalık yaratmak ve bu iki soruna karşı dikkat çekmek için sosyal sorumluluk çalışmalarına çok önem vermekteyiz.

Bu nedenle İzmir’de bu iki temel olguya dikkat çekmek ayrıca milletimizde bir bilinç oluşturmak için  ‘Uyuşturucu ve teröre bulaşırsan ölürsün, spor yaparsan övünürsün’ adlı kickboks turnuvası düzenlemekteyiz.

Gençlerimizin beyinleri uyuşturucu ve bazı illegal düşüncelerle uyuşturulmak istenmektedir. Gönülleri, düşünceleri uyuşmuş böyle gençlerin ne ailesine ne de milletine faydası olur. Gençlerimizin hayırsız bir fert olmaması, kötülüklerden arınabilmesi, milli ve manevi değerlerine sahip çıkması, özünü gerçek manada yaşayabilmesi için biz MHP Narlıdere İlçe Teşkilatı olarak bu tür kampanyalara Alparslan torunları olarak sonuna kadar destek vereceğiz.

MHP köklü bir siyasi partidir Ülkücüler olarak bizler, milletine, vatanına tutkuyla bağlı insanlarız. Sosyal sorumluluk projelerine değer vermek ve bu tür projelere destek olmak, Ülkücülerin, Milliyetçi Hareket Partililerin öncelikli görevidir. 

Bir insanımızı, bir gencimizi bu uyuşturucu, terör illetinden kurtarabilmek; bizim için en büyük oyu almaktır, bizim için iktidar olmaktır. 

Uyuşturucu- madde bağımlılığı ile terörle mücadelede en büyük unsurlardan birisi elbette ki; gençlerimizin spora yönelmesi. Gençlerimizin sportif aktivitelerde bulunmalarını çok önemsiyoruz Tüm gençlerimizi kötü alışkınlıklarından kurtulmak adına spora davet ediyoruz.

Dünya dereceli Avrupa, Asya ve yerli sporcuların karşı karşıya gelecek Kick Boks turnuvası, 20 Ocak 2018 günü saat 19.00'da Alsancak Atatürk Vestel Venüs Spor Salonu'nda gerçekleşecek.

Bu anlamda gençlerimizi spora yöneltmek, onları özendirmek adına bu turnuvayı düzenlemekteyiz. İnşallah bundan sonra da MHP olarak; Narlıdere’mizde ve güzel İzmir’imizde de bu tür etkinlikler ve farklı projeler devam edecektir.

Biz bu farkındalık kampanyamızda uyuşturucu- madde bağımlılığı ile teröre karşı olan tüm İzmirlileri, vatandaşlarımızı yanımızda görmek istiyoruz.

Bu vesileyle toplumun bütün kesimini bu uyuşturucu-madde bağımlılığı ile terörle mücadeleye davet ediyor, bir kez daha yüksek sesle haykırıyoruz;

 “uyuşturucu ve teröre bulaşırsan ölürsün, spor yaparsan övünürsün!…

Damarlarındaki asil kanı kirletme…

Ne Mutlu Türküm Diyene…"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.